*****SALMA ÜRETİMHANE***** (Habil TNT)

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Hayırlı ve bol üretimler yaparsın inşallah.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
masallah kardesim güzel olmus.. sorunsuz yavru alman dilegiyle.. ama salma üretimi cok dikkat ve gözlem gerektiren bir konu.. kuslar iyice oturana kadar iyice gozlemlemen lazım kavgaların olmamasını önlemek icin.. ins emegine deger allah utandırmasın..

F

fenerbahçeli

Guest
Maşşallah görüntü güzel verim de güzeldir inşallah.

pasha26

Yeni Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
nazlı
özellikle yuvalıkların dışarda olması çok iyi olmuş.yuvaları kontrol etmek bu sayede çok kolay olsa gerek hem kuşlarda rahatsız olmazlar.Salmanın demir profillerden olması hem temizlik hijyen açısından kolaylık olmuş hemde uzun ömürlü olmuş.Bende eskişehirde üretim yapıyorum salmanızı örnek alıp yaz dönemi kendi salmamı da bu şekilde yapmayı düşünüyorum.teşekkürler bu sayede bizlerede yardımcı oluyorsunuz.yalnız afyonda eskişehir gibi soğuk maalesef.Bende ilk etapta yalıtım yaptım üretimhaneyi ama soğuklar bastırınca 18 dereceden 14 e düştü ardından evin tesisatından kalorifer peteği indirdim şu an 20 derecede sabit ve üretim iki katına çıktı.Sizde ısıyı bu degerde tutarsanız iyi bi üretim yaparsınız diye düşünüyorum çünkü kuş sayısı fazla ve üretimhaneniz yeterince büyük.İnşallah iyi verim alır ve tecrübelerinizi bizimle paylaşırsınız tekrardan teşekkürler...

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
allah nazardan saklasın emeklerinizi boşa çıkarmasın çok tertipli düzenli hep salma yapma hevesim olmuştur ama box kafesle üretim yapmayı tercih ettim ama böyle salmalarıda görünce insan heves ediyor MAŞALLAHHH

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Çok düzenli bir üretimhane olmuş gerçekten, tebrik ederim.

Benim merak ettiğim şey, salma mı, ayrı kafeslerdemi üretim daha verimli oluyor.

Birde salmada kuşlar yuvalarını ve eşlerini kendilerimi seçiyor, yoksa dışardamı eşleştirilip içeri salınıyorlar.

Ancak şu gerçek ki ; salma şeklinde üretim, kuşlar açısından daha insaflı oluyor, en azından uçma özgürlükleri daha geniş.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
MAŞALLAH HABİL ALLAH C.C. NAZARLARDAN SAKLASIN.
İNAN TÜRK KUŞÇULUĞU İLE BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUM SAYENDE...

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Maşallah,Çok güzel herşey gönlünce olsun.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Allah bütün hepinizden razi olsun. Allah her seyin hayirlisini misli misli fazlasını sizlere versin.