janpol32
Takipçi Üyemiz
- Web sitesi
- www.aboşunkümesinden.com
- Adı
- abdurrahman
- Soyadı
- peker
üstat tek eksik maşaaalllllaaaaahhhhhh
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN. ALLAH HERKESE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.İsmet BALIKÇI' Alıntı:hayatımda gördüğüm en iyi salma üretimi.tüyleri kadar yavru alın inşallah
halil kardeşim zaten yuvalık sayısı dişi sayısından fazla olmak zorunda salmanın püf noktalarıdır onlar. (örneğin; 40 dişi varsa en az 50 yuva asmak gerekir)Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah güzel olmuş habil ama yuvalık sayısı çok fazla geldi bana
Salmalarımın ebatlarıMurat TÜRK' Alıntı:Habil Bey salmalarınızın boyutu ve kuş sayısı hakkında bilgi verebilirmisiniz.Bu arada rahatsızlığınız daha daha iyidir inşallah.Üretime ara verme kararınızdan vazgeçtiğiniz içinde çok sevindim.
+1Münah ÖZOĞLU' Alıntı:Çok çok güzel salmalar.Allah nazarlardan korusun.
2.80*2.00*2.20 yükseklik ((ortalama)) 48 yuva 40-45 dişi 30-35 erkekMahmut ŞAŞ' Alıntı:habil abi kolay gelsin bol yavru almanız dileğiyle
salmanda 48 adet yuvalık var içinde kaççift kuş var abi ilginize teşekürler hayırlı işler abi.
Öncelikle teşekkür ederim. tek çift kuş gönderim yapmıyorum. Eğer siz uygunsanız buradan gelip istediğiniz yavruyu secebilirsiniz.Ünal TAN' Alıntı:Salmalarınız çok güzel.Bir çift yavru çekoslavak almak istesek fiyatlar ne aralıkta acaba.Bol yavrulu yuvalar dileğimle..