Salma üretimi için çift sayısı?

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Selamlar.
1.20 cm yükseklik
1.20 cm en
2 metre boy, ölçülerinde bir salmaya yuvalıklar içeriden kontrollü olacak şekilde kaç çift muhabbet koyabilirim?
Şimdiden teşekkür ederim
SAYGILAR......

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Kardeş salmada hiç kuş beslemedim kafeste üretmeyi daha uygun görüyorum ama başkalarından duyduma göre salmalarda bazen sonu ölümle biten kavgalar oluyormuş kuşlar arasında kuşlar bir birinin yuvalarınıda bozabiliyorlar mış salmada  salmada üreteceksen bidaha düşün derim

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Kardeş illa deneyim diyorsan  yavru kuşları salmaya at derim yavruyken salmaya attığın zaman kavga çıkma olasılığı daha düşük yavruyken büyüyene kadar birbirlerine alışırlar anaç kuşları salmaya atarsan aralarında belki birkaçı sorun çıkara bilir 10 çiften de fazla atma bence fazla kalabalık olmazsa daha iyi olur

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
caner  bu bende bu sene salmaya gectım ve asagı yukarı olculer yakın en ve yukseklıkler aynı gıbı benım sadece uzunluk 2,5-3 m  civarı ben 15 çift attım o bile fazla gibi  bende aynı kanıdayım attıgın en fazla çift 10 olsun  derım sahsı kanaatim.

metkuy

Uzman Üyemiz
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
Kardeş illa deneyim diyorsan  yavru kuşları salmaya at derim yavruyken salmaya attığın zaman kavga çıkma olasılığı daha düşük yavruyken büyüyene kadar birbirlerine alışırlar anaç kuşları salmaya atarsan aralarında belki birkaçı sorun çıkara bilir 10 çiften de fazla atma bence fazla kalabalık olmazsa daha iyi olur
+1

metkuy

Uzman Üyemiz
1,75 
1,75
2,00

ebatlarındaki salmada sorunsuz 50 çift besleyenide var hatta sonradan 30 çift olan salmasına 20 çift ekleyerek 50 çifti oluşturdu , sizin salmanıza 10 çiftte konur 15 çiftde birazda sizin kuşları takip etme olanağınıza ve yuvaları yerleştirme biçiminize bağlı , sorunlu kuşları erken tespit edip ayırabilmeniz için salmayı günde 2-3 kere konrtol edebilme olanağınız olmalı, bence 10 çift ile başlayın duruma göre iri yavrulardan salmaya ayırırsınız.

MEHMET KOÇ

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.cubbeliahmethoca.tv
Adı
MEHMET
Soyadı
KOÇ
Metin KUYUMCU' Alıntı:
1,75 
1,75
2,00

ebatlarındaki salmada sorunsuz 50 çift besleyenide var hatta sonradan 30 çift olan salmasına 20 çift ekleyerek 50 çifti oluşturdu , sizin salmanıza 10 çiftte konur 15 çiftde birazda sizin kuşları takip etme olanağınıza ve yuvaları yerleştirme biçiminize bağlı , sorunlu kuşları erken tespit edip ayırabilmeniz için salmayı günde 2-3 kere konrtol edebilme olanağınız olmalı, bence 10 çift ile başlayın duruma göre iri yavrulardan salmaya ayırırsınız.
+1

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
ne kadar az çift koyarsan o kadar çok verim alırsın bence 5 i geçme..

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
+1