Salma yardım

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Genişlik.67 Yukseklik .40 Derilinlik 35 arkadaşlar salma ölcusu  bu salmaya 10 tane yavru atıcam kendılerı eşlerini seçsin niye size olurmu kavga filan olurmu

volkan zenler

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
ZENLER
küçük gelebilir biraz daha büyütürsen daha iyi olur uçma alanı kuşlar için kısıtlı rahat hareket edemezler derinlik ve yükseklik küçük

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Peki volkan kaç kuş atsam normal olur sence

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Genişlik.67 Yukseklik .40 Derilinlik 35 arkadaşlar salma ölcusu  bu salmaya 10 tane yavru atıcam kendılerı eşlerini seçsin niye size olurmu kavga filan olurmu
yuvalık takmdıktan sonra kavga olmaz

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Yuvalıık takmayı dusunmuyorum 10 kuş aticam eşlerini kendileri seçdikten sonra tek tek ayırıcam not yavru kuşlar

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Kemal abi gecıcı bı suredemı sıkıntı olur eşleşeni kafese almayi düşünüyorum

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
yuvalık takmadan kuşların bir birine yakınlık göstermeleri veya çiftleşmeye çalıştıklarını gördüğün zaman o çiftleri başka kafese ayırıp üretim yapabilirsiniz. bir sıkıntı olmaz. dediğiniz salmayı zannımca sadce bir birine eş beğendirmek için kullanacaksınız.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
thumbsupbo
Habil TANTA' Alıntı:
yuvalık takmadan kuşların bir birine yakınlık göstermeleri veya çiftleşmeye çalıştıklarını gördüğün zaman o çiftleri başka kafese ayırıp üretim yapabilirsiniz. bir sıkıntı olmaz. dediğiniz salmayı zannımca sadce bir birine eş beğendirmek için kullanacaksınız.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Evet 10 adet yavru atmak ıstıyorum kendileri eşlerini seçmesi için

E

elaziz2316

Guest
Yavruları alırken aynı çiftin yavrularının olmamasına ve yaklaşık aynı zamanda yumurtadan çıkmış olmalarına dikkat et.