Salma zemin temizliği

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Merhabalar öncelikle.Arkadaşlar büyük salmaların zeminine ne seriliyor ve zeminin temizliği nasıl yapılıyor?Yurtdışı üreticilerin çoğunda büyük salmalar var pırıl pırıl.Bende 3 m.ye 2 m. bir salma var yeni yaptım.Zemini ahşap.yere bir şey sermedim hem temizliği zor hem de koku yapıyor.Nasıl düzene sokabilirim?Teşekkürler arkadaşlar.

babacan

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
babacan
Nazım bey benim internet sitelerinde gördüğüm kadarıyla bazı yurtdışı üreticiler pirinç çeltiği seriyolar.Sanırım talaşdan daha iyidir.

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Anladım Selahattin Abi.İyi bir yöntem.Güvercin kümeslerinde görmüştüm.Ali bey sizin söylediğinizi ben de gördüm ama ne olduğunu bilmiyordum.Teşekkürler.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Mısır granülüde kullanabilirsiniz. Bizim işimiz gereği kaba talaş fazla olduğu için talaş kullanıyorum

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Sizinki kadar olmasada ben salmanın altını yerden 20cm yüksek yaptım ve tamamen ızgara telden.

yere gazete kağıdı seriyorum,tüm pislik zibil yerde gazete kağıdına dökülüyor.kuşlar ne pislikle nede gazete kağıdıyla muhatap oluyorlar

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Hiçbirşey yaymanıza gerek yok bence yem kabukları zamanla altlık oluyor.Belli aralıklarla da kabasını alırsınız.

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Arkadaşlar çok teşekkürler.Çok iyi fikirler aldım sağolun. :)