Salmada 2 çift Yetiştirebilir miyim?. Acil yardım

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
arkadaşlar eş olduğundan şüphelendiğim 4 kuşumu salma kafesini ikiye ayırmadan eşleşmesi ve ilerleyen zamanlarda da çiftleşmeleri için birlikte tutmam başarılı olur mu. 2 yuvalık da takılı. Acil bilgilerinize....  Kuş Kafesi Ölç: 58x32x40 cm
http://b1208.hizliresim.com/10/s/c6uh0.jpg

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kafes biraz küçük olsada
neden olmasınki yeterki eş tutsunlar.

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Benim tavsiyem ayırmanız.Dişi kuşlar yumurta zamanı çok agresifleşir,saldırganlaşı birbirlerinin yumurtalarına zarar verecektir.Yumurtalara zarar gelmedi ikisindede yavrular çıktı diyelim,bu seferde yavrularını kan işçinde bulabilirsin..Bunlar olağan şeyler ve daha önceki yıllarda başıma gelmiştir.Yani tecrübe edinmiştir.Her şey güllük gülüstanlıkta olubilir ama benim tavsiyem ayırmanız..

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
KAFESİN EBATLARINA GÖRE DEĞİŞİR AMA BAZEN KUŞLAR ÖZELLİKLE ERKEKLER KAVGA EDEBİLİYOR OLUMLU SONUÇ ALABİLECEĞİNİZ GİBİ TERSİ DE OLABİLİYOR...

Alp Eren

Üyemiz
bendede aynı kafesten var ölcüleride hemen hemen aynı ortaya mukavvadan bi set çektim iki çift attım ikide yuvalık koydum bence sende araya bi bölme yap iki çift kullan.kafesin adı zaten çifthane :)

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Ölçüler çok küçük bir çift için ideal.bence en ideali yeni ölçülerde kafeslerde tek çift bakmak.bol yavrular...