SALMADA ÜRETİM!!!! ACİL YARDIM...

osmanlı1299

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
AKDAĞ
Arkadaşlar elimde 1.5 M GENİŞLİK 1 METRE DERİNLİK 1 METRE YÜKSEKLİKTE SALMA KAFES VAR.Bunun içine üretim için en ideal kaç çift kuş atabilirim yardımlarınızı bekliyorum.....

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
En güzeli 5 çift güzel anlaşanından şöyle temizinden  ;)

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
toplam sekiz tane hiç eşe atılmamış kuş olacak

5 tanesi dişi 3 tanesi erkek

kuşları kafese koyduktan 1 ay sonra yuvaları takabilirsiniz ancak

yuva sayısı dişi sayısından fazla olsun.. mesela 8 tane yuva takın

kuşların eşe atılmamış olması  çok önemli

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Benimde 6 cift var. 2 cifttten yavru alabildim bir senede.bende salma dusunuyorum ama benimde merak ettigim cift olarak atsak sorun olur mu?

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Enes AKDAĞ' Alıntı:
Sagolun ustalar.. cift olarak atmayi dusunuyoeum bi sikinti olurmu..
çift olarak atmanız daha iyi olur ben salma üretimi yapıyorum benim salmadaki kuşlarımın hepsi eşli eşli olması neden daha iyi olur 1.si eşi olmayan dişiye tek başına yavruyu büyütmek çok zor olur
2. si benim kendi salmamda gözlemlediğim dişi yumurtada yatarken aşağı yem yemeye inmiyor erkek yemi yiyor yuvaya giriyor dişiyi doyur dişinin altında yavru var ken de durum böyle dişinin eşi olmazsa bu sefer dişi yumurtaya yatarken yem yemek için yuvadan çıkıp yem yemeye inecek özellikle havalar soğukken altında tüylenmemiş yavru varsa sürekli yem yemek için yuvadan çıkacak yavruılarda hastalanıp ölecek yani kısaca ve dişinin yorulmamasısı için yavruların sağlıklı bir şekilde büyümesi için her
dişinin eşi olmalı salmada