salmada ve box,ta bulunan kuşlarımın yumurtalarında döllenme sorunu

ahmetkazıcı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kazıcı
selamun aleykum arkadaşlar öncelikle.

arkadaşlar dişi kuşların yumurtalarını hemen hemsi boş çıkıyor dişi 7-8 yumurta yapıyor ya1 ya2 yumurta döllü diğerleri boş içerisinde genç olan ilk defa eş tutanlar oluyordu birdahaki sefere diye bekledim ama aynı problem devam adiyor. erkeklerin popo kısmından biraz tüylerini seyrelttim acaba dölleyemiyormu diye ama box,tada salmadada aynı şeyler devam etti tabi vitamin olarak gerekli vitaminleri veriyoruz bunlan alakalı olmadığı kanatindeyim ya
erkekleri elimden çıkaracağım yada başka önerileriniz görüşünüz tavsiye edebileceğiniz vitamin yada ilçlar varmı bu şekilde problem yaşayan ve sonradan düzelten yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler herkeze saygılar.

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Acizane önerim , erkeklerin popolarını seyrelttiğin gibi dişilerinde popolarını seyrelt yada popo etrafı tuyleri cek.

Bakalım ustalardan daha farklı ne bilgiler gelecek.

Selamet ile kal

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
umarım yakın zamanda probleminizi çözersiniz.

salmalardaki ve ya kafeslerdeki kullandığınız tünekler nasıl acaba resmi varmı acaba sabit durabiliyorlarmı tüneğin üstünde plastikmi ahşapmı bunlarda önemli unsurdur.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Metin CANSEVER' Alıntı:
Acizane önerim , erkeklerin popolarını seyrelttiğin gibi dişilerinde popolarını seyrelt yada popo etrafı tuyleri cek.

Bakalım ustalardan daha farklı ne bilgiler gelecek.

Selamet ile kal
+1
Habil TANTA' Alıntı:
umarım yakın zamanda probleminizi çözersiniz.

salmalardaki ve ya kafeslerdeki kullandığınız tünekler nasıl acaba resmi varmı acaba sabit durabiliyorlarmı tüneğin üstünde plastikmi ahşapmı bunlarda önemli unsurdur.
+1

ahmetkazıcı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kazıcı
walla arkadaşlar tünekler hepsi kargı dediğimiz doğada yetişen şeylerden keserek onların tutunabiceği şekilde işaret parmağı kalınlığında üstleri demir desteresi ile kanal açılık hayvanlar çiftleşirken kayması tırnakları iyi tutabilsin diye yani onlardan dolayı sıkıntı yok dişilerin tüylerini yolmadım bazılarını dinlenmeye almıştım tekrar salmadan önce dişilerinde tüylerinden biraz alalım bakalım ne olacak.:+ bu şekilde olan dişilerden 2 sininde erkeklerini değiştireceğim bakacağız erkek değişikliğimi tüy yolmasımı bize doğru sonuca götürecek.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Quiko saf e vitamini vererek döl verimini artırabilirsiniz.Slm