salmam ve kuşlar hakkın da yorumlarınızı bekliyorum???

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Maşallah çok güzel olmuş, yuvalık tarafındaki naylon kaplamasindan dolayı kuşlar yuvaliga yaklasmiyor olabilirler, gördüğüm eksik olarak üzerinde durdukları tünekler çok kalın, biraz daha ufagini bulabilirsen iyi olur ve yuvalık sayisini arttirman lazim, kuş sayisi da az gibi geldi bana

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Enes AKDAĞ' Alıntı:
Eyvallah bide naylonu cikaralipta deniyelim. Tunek kalin olmasi daha iyi kavramak degilmidir ??
Muhabbet kuşları için özel üretilmiş tahta tünekler var, onlarda daha iyi tutunurlar, bunlardan da olsun ama tutunma olarak onlar daha ideal, naylona zamanla alışırlar ama ses yaptıkça hafiften ürkerler, kullanmadiginiz oda ise naylonu cikartin, yoksa çok etkilemez, sadece verim biraz azalır, kuş sayisini bence bu kafes için 8 dişi, 5 erkek olarak ayarlayin ve yuvalık sayisini 10 ttanedenasagi olmasın. Kuşlar ne kadar çok olursa o kadar çabuk verim alirsiniz

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bu salmaya ne kadar maliyet gitti ustam mazleme olarak işçiliği biz yapıcaz hayırlı üretimler...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Enes AKDAĞ' Alıntı:
Selamun aleykum  Bu kuşlarda sıkıntı var nasıl baktığınız beslediğinizi bilmiyorum  lakin bu kuşların bazılarında sıkıntılar gördüm ilk resimdeki  sarı kuşlar  sıkıntılı  problem yaşarsınız  inş. yanılan ben olurum kuşlar için  yer yapmışsınız fakat  içindeki kuşların önceki  konumu salmamıydı  kafesdelermiydi buda sizin sıkıntınızın temel problemleri olabilir.... selametle inş.. yavrularını görmek nasib olur.

osmanlı1299

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
AKDAĞ
Aleykum selam 2 aydir bendeler en iyi anlasan kuslarda sarilar kuslar es atjldi zaten kafese.. kuslar daha once kafeslerdeydi.eyvallah..

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Enes AKDAĞ' Alıntı:
O zaman ben  2 disi daha salayim ve yuvaliklari 7 yapayim 5 disi 7 yuvalik nasil olur ???
Daha makul olur, ne kadar çok kuş ve ne kadar cçok yuvalık olursa yavru alma şansın bir o kadar çok artar, yeni alacağın kuşlara bence 1 hazır çift al, 2 tanede kızgın dişi al.