SALMAMI KULLANMALIYIM YARDIM....

ozgur1

Takipçi Üyemiz
ARKADAŞLAR 1 ÇİFTİM 4-5 BİLEMEDİN 6 AYLIK-DİĞER ÇİFTİM DİŞİ 7-8 AYLIK ERKEK 1 YAŞINDA AYIRIYIMMI YOKSA SALMAMI YAPIYIM......
ARKADAŞLAR KUŞLARIM UYGGUNMUDUR SALMA İÇİN YARDIM EŞ DEĞİŞİKLİĞİ OLURMU YADA KAVGALAR SALMADA...

Uploaded with ImageShack.us

saldiray

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
gümüş
ayırırsan senin ve kuşların için daha hayırlı olacağını düşünüyorum

ozgur1

Takipçi Üyemiz
KARDEŞİM ŞUAN KÜÇÜK OLAN ÇİFTİM EŞ TUTMUŞ DURUMDA DİĞER ÇİFTTE SORUN VAR EŞ DİYE ALDIM AMA ŞUANA KADAR EŞ GÖRÜNTÜSÜ ALAMADIM O YÜZDEN DİYORUM DİĞER ÇİFTİDE BOZMASINNN....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Oldukları gibi dursunlar hiç adrenaline gerek yok alışırlar birbirlerine

saldiray

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
gümüş
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
KARDEŞİM ŞUAN KÜÇÜK OLAN ÇİFTİM EŞ TUTMUŞ DURUMDA DİĞER ÇİFTTE SORUN VAR EŞ DİYE ALDIM AMA ŞUANA KADAR EŞ GÖRÜNTÜSÜ ALAMADIM O YÜZDEN DİYORUM DİĞER ÇİFTİDE BOZMASINNN....
zaten yuvalık ta takmıssın kavgalara sebebiyet verebilir buda ölümle bile sonuçlanabiliyor.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
SALMA YAPMIYIM YANİ DEMİ KARDEŞİMM AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYİM...
Hocam salmadan kastısınız. Eğer sıfırdan büyük bir salma ise bence kuşlar için daha rahat olur. yok eğer çifthanenin ortadaki telini açmaksa hiç bulaşmayın o işe çok başınız ağrır.

Tabi salmaya yani kafes değişikliğine gidildiğinde olan çift bozula biliyor ki ben bunu yaşadım 4 çiftimin 3ü eş değiştirdi salmada. Ama en kötüsü eklene bilir kafes sistemiyse eğer kafesiniz altına bir tane daha çifthane alın diğer eşi yeni çifthaneye koyun hazır eşin ortadaki teli çıkararak kafesini büyütün.
Diğer taraftan aradaki teli görmediğim için söyleyim belki bilmiyor olabilirsiniz. eşler birbirini görmesin aradaki tele karton plak tarzında birşey koymanız iyi olabilir.