Çağrı SÜPAHÜ
Takipçi Üyemiz
2 çift kuşum var.Salonumun biraz soğuk olmasından dolayı abiminde tavsiyesiyle ampül takmaya karar verdim fakat hem 2 sinide ısıtcak hemde tasarruflu olması lazım önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Olsa olsa 13 - 14 derecede kuş üşüyor, karın ağrısı oluyor sonrasında ishal başlıyor ve devam ediyor, ilaç kullanmazsanız kuş ölüyor... 18 derece altı hadi 16 diyelim kuşların ölümüne sebep olacaktır... Gündüz sıcacık, gece buz gibi olacak, kuşun ısı dengesi bozulacaktır... Ampulün üstüne ışığı yansıtmayacak bir malzeme kaplayabilirseniz eğer, gece gündüz yakıp ısı işinide çözebilirsiniz... Kolay gelsin...Çağrı SİPAHİ' Alıntı:Gece olsa olsa 13 14 derece olacaktır.En azından o saate kadar ufak çaplı bir sıcaklık olsun ortamı ısıtsın.
Evet bende o malzemenin ne olduğunu öğrenmek istiyorum.Yangın olasılığı olmayan kuşların uyumasına olanak sağlayan birşey. Daha önce kullanan varsa denemek isterimUğur Süleyman SARI' Alıntı:Olsa olsa 13 - 14 derecede kuş üşüyor, karın ağrısı oluyor sonrasında ishal başlıyor ve devam ediyor, ilaç kullanmazsanız kuş ölüyor... 18 derece altı hadi 16 diyelim kuşların ölümüne sebep olacaktır... Gündüz sıcacık, gece buz gibi olacak, kuşun ısı dengesi bozulacaktır... Ampulün üstüne ışığı yansıtmayacak bir malzeme kaplayabilirseniz eğer, gece gündüz yakıp ısı işinide çözebilirsiniz... Kolay gelsin...
Uğur kardeşime büyük oranda katılıyorum. Evet kuşlar o ısıda ölmeyebilir de ama canlıların hayatlarıyla kumar oynayamayız. Ben de ampülü alüminyum folyoyla kaplayıp kafesin dışına asmanı veya kemal abimin önerisiyle koli yöntemini kullanmanı tavsiye ederim. Hayırlı üretimlerUğur Süleyman SARI' Alıntı:Olsa olsa 13 - 14 derecede kuş üşüyor, karın ağrısı oluyor sonrasında ishal başlıyor ve devam ediyor, ilaç kullanmazsanız kuş ölüyor... 18 derece altı hadi 16 diyelim kuşların ölümüne sebep olacaktır... Gündüz sıcacık, gece buz gibi olacak, kuşun ısı dengesi bozulacaktır... Ampulün üstüne ışığı yansıtmayacak bir malzeme kaplayabilirseniz eğer, gece gündüz yakıp ısı işinide çözebilirsiniz... Kolay gelsin...