salmaya atılan dişinlerin cere rengi

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
herkese selam.salmaya attıgım iki dişi kuşun atmadan cereleri koyu kahverengiydi.cereler günden güne rengini kaybedip bej renge dönüştü.iki kuşta 1 yaşından büyük.sebebini anlayamadım.arkadaşlar cevaplarsa sevinirim C:-

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kuşlarınızın kızgınlığı geçmiş cere renginin kahferengi olması kuşunuzun kızgın olduğnu üremek için elverişli olduğnu gösterir

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
attıgın salmada erkek kuş yokmuydu .yada anlaşacak erkek bulamadılar.

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
mstf1977' Alıntı:
herkese selam.salmaya attıgım iki dişi kuşun atmadan cereleri koyu kahverengiydi.cereler günden güne rengini kaybedip bej renge dönüştü.iki kuşta 1 yaşından büyük.sebebini anlayamadım.arkadaşlar cevaplarsa sevinirim C:-
                                                                                                                                                        salmada erkek kuşlar var.NEDEN KIZGINLIĞI GEÇER KUŞUN BUNU ANLAYAMADIM

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Kahverengi kabuk doku zamanla kalınlaşır sonra düşer; cere bir süre sonra yeniden kahverengi olacaktır fakat düşmüşkende çiftleşebiliyorlar..
    Mustafa bey, cere rengini önemsemeyiniz..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bazı dişilerde kahverengileşme olur bazılarında olmaz. kahverengileşen dişilerin cereleride belirli zaman periyotlarında beyazlaşır daha sonra tekrar kahverengileşir. Bu herhangi bir sorun olduğunu göstermez

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
mustafa abi benim dişinin cere rengi koyu kahverengi eve getireli 2 ay oldu ama daha tık yok şimdilik bekliyorum :)