SALMAYA DIŞTAN DİŞİ YETİŞKİN KUŞ ATABİLİRMİYİM;

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Salmamda eksik dişim var üç beş dişi yetişkin kuş alıp salmaya bıraksam sonradan bırakılan bu kuşlar içerde sorun olur mu acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.Bir de salmadan box tipi çifthaneye kuşları geçirmek istiyorum.Herhangi bir sorun çıkar mı? Bilen arkadaşlardan bu konuda fikirlerini öğrenmek istiyorum. teşekkürler.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bence atılmaması gerekiyor yanlız kuşlarınız çok agresif değilse deneyebilirsiniz genede behsat kardeşimin dediği gibi habil bey salma üretimi yaptığı için en doğru bilgiyi size verecektir

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
bence atabilirsiniz ama atıp gözlemleyin ters bir durum olmasın. geçen gün bende yavrularım olan salmaya 2 tane son kuluçka yavrularımdan attım, onlarında yanına kızışık 2 yetişkin dişi attım ve en son 1 çift eş kuş attım herhangi bir sorun yok...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Hakan YAZBAHAR' Alıntı:
Salmamda eksik dişim var üç beş dişi yetişkin kuş alıp salmaya bıraksam sonradan bırakılan bu kuşlar içerde sorun olur mu acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.Bir de salmadan box tipi çifthaneye kuşları geçirmek istiyorum.Herhangi bir sorun çıkar mı? Bilen arkadaşlardan bu konuda fikirlerini öğrenmek istiyorum. teşekkürler.
size acı bir tavsiye salmaya özellikle yavruların içine kızgın kuş atmayın
dişi kızgın show jumbom 3 ay önce salmada erkek olgunlaşmak üzre olan kuşumu öldürmüştü kafasına vura vura dikakt edinn bence ayrı kafeslere koyun

Adı
YUSUF
Soyadı
ÇAVUŞOĞLU
Sakın olaki atma bende salmada üretim yapıyorum yuvalardeki tüm yavru yumurtalar tehlikede demektir ama ben başında sabahdan akşama dururum dersen kavga edeni alırım dersen o başka bırak kızgın dişiyi yavru atmak bile tehlikeli benden demesi

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Sağolun arkadaşlar yardımcı olan tüm değerli üreticilere selamlar.