Şampiyon Cimbom Diyen Muhabbet Kuşum

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
maşaallah :) çok tatlı.  bende 1 tane muhabbet kuşu vardı. yanına eş aldım. sonra 1 çift daha aldım. sonra 1 çift daha :D  tam 3 çift muhabbet oldu.  evde salonda beslediğim için çok ses çıkarıyorlardı. hepsini verdim. sultan papağanı aldım. ama muhabbet kuşu gibi olmuyor .  yeniden erkek yavru bir muhabbet kuşu almayı düşünüyorum.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
maşallah bende şu anda 10 çift kuşum var eşim ile tabi temizlikte sıkıntı oluyor onu kuşları daha çok sevmesi için bir tane yavru verdim ona bunu konuştur sana bilezik alcam dedim şimdi durmadan akşama kadar ona verdiğim kuş ile ilgileniyor tabi benim kuşlar da çok rahat hehehhe

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
maşallah bende şu anda 10 çift kuşum var eşim ile tabi temizlikte sıkıntı oluyor onu kuşları daha çok sevmesi için bir tane yavru verdim ona bunu konuştur sana bilezik alcam dedim şimdi durmadan akşama kadar ona verdiğim kuş ile ilgileniyor tabi benim kuşlar da çok rahat hehehhe

Süper yöntem kesinlikle deneyeceğim:)

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Eren BORAN' Alıntı:
Yaklaşık 1,5 senedir benimle birlikte olan muhabbet kuşum fıstık'a birçok kelime öğrettim. Video'da onlardan bazıları var. En dikkat çeken cümle ise '' ŞAMPİYON CİMBOM '' İyi seyirler.

Şampiyon Cimbom diyen Muhabbet Kuşu
Maşallah kardeşim. Yaklaşık 3 aydır kuşum Cimbom desin diye uğraşıyorum mırıldanıyo ama devamı yok . İnşallah benimki de yakında başlar :)

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
:) aynı taktiği bende eşimde denemeye başlıyorum teşekkürler