sandıktan yuvalık

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadaşlar bu elimdeki tahta sandıktan yuvalık yapmayı planlıyorum fikirleriniz nedir ?
Kaç adet yuvalık çıkar, uygun olurmu, ölçüler uygunmu, yapabilirmiyim  ?

sandık ölçülerini resmin üzerine yazdım  düşündüğüm yuvalık ölçüleri 18x15x22

Bu linkteki yuvalık gibi olacak ölçüleri 18x15x22 olarak dşünüyorum  !....
yükseklik=15  genişlik=22  derinlik=18

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-yuvalik-aleminde-oncu-47617073/mega-foto/?photo=4

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Düzgün bir kesim yapabilirseniz 4 tane çıkar Cihan bey ama o yuvalığı kafes biraz zor taşır. 2cm lik suntanın ağırlıyıyla box türü bile kullanıyor olsanız ön telini yere indirir

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
30x30 bence çok büyük bir ölçü oyun bile olsa içinde ölçü olarak büyük ısıyı sağlamak zor olur için kuşlar için benim görüşüm bu yönde

E

elaziz2316

Guest
    Ne güzel bir alet sandığı. Bence hiç bozma. Birşeyi bozup başak birşey yapmak çok zahmetli. Onun yerine sana lazım olan ölçüleri belirle ve bir marangozda 8mm MDF/Sunta/Sukontrası ya da kontraplak'tan kestir. İnan daha rahat yaparsın. Hem eldeki sandıktan da olmazsın.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
cihan kardeşim macera peşindesin galiba :)
birde şu üzeri komple açılan yuvalıklarda ısı kaybı çok olmazmı yani sıcak havanın yükseldiğini düşünürsek ki öyle siz o kapağı açtığınızda ani bi ısı kaybı olmayacakmı?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+1  :D:D:D:D:D:D:D:D:D 
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Ne güzel bir alet sandığı. Bence hiç bozma. Birşeyi bozup başak birşey yapmak çok zahmetli. Onun yerine sana lazım olan ölçüleri belirle ve bir marangozda 8mm MDF/Sunta/Sukontrası ya da kontraplak'tan kestir. İnan daha rahat yaparsın. Hem eldeki sandıktan da olmazsın.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bence o sandıkla hiç uraşmayın çok zahmetli olur marangoza istediniz ölçüleri verin çok güzel yuvalık yaparlar

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
gitti yani güzelim sandık toprağım  evil_idea  evil_idea