hande onenerk
Takipçi Üyemiz
- Adı
- hande
- Soyadı
- onenerk
Bilezigin fotosunu cekebilirsem gonderirim. Bilezigin rendi mavi yesil arasi. Peki disi degil bu kus degil mi?Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Bileziği fotoğraflarmısınız yada bileziğin rengi nedir.
Kuş dişiHande ÖNENERK' Alıntı:Bilezigin fotosunu cekebilirsem gonderirim. Bilezigin rendi mavi yesil arasi. Peki disi degil bu kus degil mi?
Zaten erkek kusuma es olarak aldim biraz ayri kafeslerde kizismasini beklemem gerekiyomus sanirim bi hafta on gun ayri tutucam bunlariOğuzhan KOBACIK' Alıntı:Bu kuş dişi yanına eş alırsanız yumurta bile yaparlar....
İyi anlasicak gibi geldiler bana da.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:bu arada kuş snn kuştan büyük 1.5 yaşlarında ama iyi anlaşırlar
Hadi bakalım inşallah yavrularınıda görürüzHande ÖNENERK' Alıntı:İyi anlasicak gibi geldiler bana da.![]()
Uğur SARI' Alıntı:Hadi bakalım inşallah yavrularınıda görürüz![]()
Bir de acayip hareketli bir kus surekli kafeste hareket halinde ve eve getirei bes saat oldu ne yem yedi ne de su ictiYusuf BİLGİN' Alıntı:Kuşun ceresi kahve renge dönmeye başlamış,
1 yaşından büyük dişi bir kuş.
üHande ÖNENERK' Alıntı:Bir de acayip hareketli bir kus surekli kafeste hareket halinde ve eve getirei bes saat oldu ne yem yedi ne de su icti