SANİRİM KANDİRİLDİM

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
hande abla evde yeni olduğu için yerine alışana kadar yem ve su yediğini görmeyebilirsiniz. o yer açlıktan ölmez :) ve de kuşları artık sakin bir yere koyun eğer hareketli bir yerdeyse kafes. Eş tutmaları için sakin bir yer önemli bu arada erkekle yan yana fotosunu koyabilir misin abla yan yana bir görelim bizim kralla kraliçeyi ;)
Valla koymayi cok isterdim ama su an ayri kafesteler uzaktan bakisiyolar simdilik. Erkegin yanina bi hafta sonra falan koymayi dusunuyorum bi de yeni kafes alicam cunku ikisinin de kafesleri cok kucuk ayni kafese sigmazlar bakalim yapicaz bi seyler :)  ama ilk getirdigimde erkek kusu odaya salmistim. Disiyi gordunce hemen yanina uctu hatta az kalsini omzuma bile konucakti  :)  demek ki cok sevdi yeni esini:)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Valla koymayi cok isterdim ama su an ayri kafesteler uzaktan bakisiyolar simdilik. Erkegin yanina bi hafta sonra falan koymayi dusunuyorum bi de yeni kafes alicam cunku ikisinin de kafesleri cok kucuk ayni kafese sigmazlar bakalim yapicaz bi seyler :)  ama ilk getirdigimde erkek kusu odaya salmistim. Disiyi gordunce hemen yanina uctu hatta az kalsini omzuma bile konucakti  :)  demek ki cok sevdi yeni esini:)
hayırlısı bakalım  squint

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
dişin jumbo da olabilir ama show jumbo değil abla snn erkek show jumbo kırması bence

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yusuf BİLGİN' Alıntı:
kuşun cinsi : Dişi
Irkı : net olmamakla birlikte, jumbo kırığı gibi gözüküyor.
cinsi derken ırkını soruyor zaten. Bu kuşu erkeğinin yanına eş olarak aldı zaten hande abla

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bir hafta beklemeye gerek yok bence hemen atın kafese yeni kafes alınca...... alkisd

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
En yakın zamanda yavrularını da görmeniz dileğiyle hayırlı olsun