ŞAPKA ÇIKARTILACAK Evinde Tam 312 Muhabbet Kuşu Besliyor

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
cümletn hoş bulduk hoş gördük tek kan degil,üniversite okurken orda tanıştıgım bir polis arkadaş vardı ondan da bir miktar 20 adet getirip kümesime kattım,ve arada bir tanıdık eş dostlardan evinde yavru alanlardan tek tük takviye yaparım kan bagı degişikligi için çok şükür hastalık,sakatlık herhangi bir durumum olmadı kuşlarım maşallah çok sağlıklılar

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
pek olmadı ama bu kadar becerebildim admin arkadaşlar düzeltme yaparlarsa eviniriz

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Ömer kardeş MaşaAllah rabbım yar ve yardımcın  olsun Allah kimsenin emeğini boşa verdirmesin  paylaşımın çok güzel  ellerine sağlık malum beşeriz ufak tefek eksikliklerde olabilir. 

SELAM VE DUA İLE

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
çok merak ediyorum.ilk bulduğu kuş hala yaşıyor mu? akraba kuşları mi çiftleştirmiş yoksa çıkan yavrular eş mi almış confusedtw

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
bu işi biraz açarsam eger tek kuşla muhabbet kuşu üremeyecegini herkes biliyor bu işe başlamam sadece dışarıdan yakaladıgım bir kuş vesile oldu tabiki tek bir kuşla muhabbet kuşu üremez ama araştırdım soruşturdum yanlışlarımız oldu hatalarımız oldu, üretici arkadaşlarla tanıştım bilgi aldım ve tecrübelerim oldu sonuç şuan ise üretici olduk ama
esas gaye benim üreticilk  yapmam. Tek yakaladığım bir muhabbet kuşu vesile
ayrıca kardeş ve akraba olayına gelince ilklerde acemişik yavruları eşleştirdigim oldu vede güzel yavrular aldım gayet sağlıklılardı daha sonra ögrendikki kardeş ve akraba eşleştirmeleri doğru degil ve bunu duyunca tanıştıgım bir polisten bir miktar kuş aldım  yani 5 çiftti yanlış hatırlamıyorsam daha sonra arada bir kan bagı degişikliği yaptıgım oldu şükür rabbime hiçbir problemimm yok çıkan yavrular gayet sağlıklı ve iriler ve birçok ile gönderdigim olmuştur. inş daha sonraları kimlere gönderdiklerimi açıklayacagım müsade ederse alan kişi
(ilk yakaladığım kuş  sadece vesile oldu) yaşayıp yaşamadıgını değiş tokuş yaptığım petşhopcu arakadaşa sormak lazım.:)

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inş Rabbim herkesin gönlüne göre verir.