bu işi biraz açarsam eger tek kuşla muhabbet kuşu üremeyecegini herkes biliyor bu işe başlamam sadece dışarıdan yakaladıgım bir kuş vesile oldu tabiki tek bir kuşla muhabbet kuşu üremez ama araştırdım soruşturdum yanlışlarımız oldu hatalarımız oldu, üretici arkadaşlarla tanıştım bilgi aldım ve tecrübelerim oldu sonuç şuan ise üretici olduk ama
esas gaye benim üreticilk yapmam. Tek yakaladığım bir muhabbet kuşu vesile
ayrıca kardeş ve akraba olayına gelince ilklerde acemişik yavruları eşleştirdigim oldu vede güzel yavrular aldım gayet sağlıklılardı daha sonra ögrendikki kardeş ve akraba eşleştirmeleri doğru degil ve bunu duyunca tanıştıgım bir polisten bir miktar kuş aldım yani 5 çiftti yanlış hatırlamıyorsam daha sonra arada bir kan bagı degişikliği yaptıgım oldu şükür rabbime hiçbir problemimm yok çıkan yavrular gayet sağlıklı ve iriler ve birçok ile gönderdigim olmuştur. inş daha sonraları kimlere gönderdiklerimi açıklayacagım müsade ederse alan kişi
(ilk yakaladığım kuş sadece vesile oldu) yaşayıp yaşamadıgını değiş tokuş yaptığım petşhopcu arakadaşa sormak lazım.