Sarı kuşun cinsiyeti nedir?

bora82

Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Boylu
arkadaşlar bu çifti yeni aldım veren arkadaş sarı kuşun bir defa yavru verdiğini söyledi şu andada tüy dökümünde dedi ama gagasına baktım dişiye fazla benzemiyor sizce cinsi nedir?

]

bora82

Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Boylu
kafam çok karıştı kime sorduysam erkek dedi.değiştirsemmi diye düşünüyorum.

bora82

Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Boylu
ya birde yumurtlamış diye veriyor bana.bide yavruymuş nerden yumurtlucak bu.bu kadar sahtekar olunmaz ya döveceğim bu adamı.

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Kuşunuz genç bir erkek fakat benim üzüldüğüm ve birazda kızdığım konu ise konuya vakıf olmayan insanların konu hakkında çok biliyormuşcasına yorum yaparak ahkam kesmeleri.
Arkadaşlar lütfen yeni üretime başlayacak olan dostlarımıza yanlış yorumlar yaparak kafadan bezdirtmeyelim,unutmayalımki bir zamanlarda bize aynı yorumlar yapılarak iştahımız kaçırtılmak istenmişti.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
uyan group' Alıntı:
Kuşunuz genç bir erkek fakat benim üzüldüğüm ve birazda kızdığım konu ise konuya vakıf olmayan insanların konu hakkında çok biliyormuşcasına yorum yaparak ahkam kesmeleri.
Arkadaşlar lütfen yeni üretime başlayacak olan dostlarımıza yanlış yorumlar yaparak kafadan bezdirtmeyelim,unutmayalımki bir zamanlarda bize aynı yorumlar yapılarak iştahımız kaçırtılmak istenmişti.
+1000

Kesinlikle katılıyorum lütfen arkadaşlarımızı yanıltmayalımmmm.... kuşunuz erkek ve genç yavru alındığını söyleyen şahıs ise %100 yalan söylemiş benim görüşüm bu ....bu arada parçalı kuşunuzun cinsiyetini biliyormusunuz?

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
bora82 öncelikle aramıza hoşgeldin.öncelikle belirteyim kuşunuz erkek ve çok genç.site kuralları gereği kullanıcı profilini düzenlerken isim ve soyisim belirtmen gerekiyor böylece arkadaşlar sana nasıl hitab edeceğini bilir ve sen sorularına daha iyi cevap alırsın.aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
bora82 öncelikle aramıza hoşgeldin.öncelikle belirteyim kuşunuz erkek ve çok genç.site kuralları gereği kullanıcı profilini düzenlerken isim ve soyisim belirtmen gerekiyor böylece arkadaşlar sana nasıl hitab edeceğini bilir ve sen sorularına daha iyi cevap alırsın.aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar.
+1

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
arkadaşlar sitede damızlık vasıflı yavru ilanları var ve pırıl pırıl kuşlar kusura bakmayın damızlık kuş alırken üç beş kuruş ucuza getiricem derken sağlıksız kuşlar alınıyor malesef kuşunuz erkek ve bana pek damızlık vasıflı olacak bi kuş gibi görünmüyor
SAĞLIKLI DAMIZLIK SAĞLIKLI YAVRULAR DEMEKTİR HERKESE HAYIRLI ÜRETİMLER

F

fenerbahçeli

Guest
uyan group' Alıntı:

bora82

Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Boylu
teşekkürler arkadaşlarım diğer parçalı kuşum erkek onu biliyorum.artık hafta sonu değiştireceğim bakalım bu sefer ne kuş verecek tüm eşleri yumurtalı bana yumurtasız kuş veriyor haliyle sıkıntı oluyor.yalan söylüyor.140 milyon verdim bu kuşlara sitedeki kuş ilanlarına bakıyorum ingiliz kırmaya 80 istiyorlar çok şaşırıyorum.hem parayı al hemde iyi kuşlar sende kalsın erkek erkeğe kuş ver.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuş erkek bence onu kümeste tutma bana biraz sorunlu gibi geldi tüylerinden dolayı?