sarı lacivert olsun taştan olsun (yeni resimler yüklendi)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah çok güzel. Allah nazarlardan korusun. Daha nice böyle sarı-lacivert yavrulara sahip olabilmeni dilerim :)

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
hepinize tek tek tşk ederim bu arada fenerbahçemizde şampiyon oldu cok şükür baya istresli bir mactan sonra o gece yalvacaı yıktık perşembe akşamıda yakacaz inş :D

E

elaziz2316

Guest
AZİZ TÜRKER' Alıntı:
fenerbahçe  galatasaraysız  galatasarayda fenerbahçesiz olmaz her nekadar rakipsekte bir o kadarda dostuz
    İşte olması gereken taraftar hareketi. Keşke tüm taraftarlar bu düşüncede olsa. Aziz kardeşim, bir galatasaraylı olarak şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum.

Lütfen futbol ya da herhangi bir sporu bahane ederek teröre varacak hareketlerde bulunmayalım.

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    İşte olması gereken taraftar hareketi. Keşke tüm taraftarlar bu düşüncede olsa. Aziz kardeşim, bir galatasaraylı olarak şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum.

Lütfen futbol ya da herhangi bir sporu bahane ederek teröre varacak hareketlerde bulunmayalım.
ben de son yazdıgım cümleyi canı gönülden tebrik ediyorum ayrıca tşkler  pazar gün akşam konvoy yaptık bu akşamda eylence var :D trabson helvası dagıtacaz:D

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
O KUŞUN KIZARTMASIDA GÜZEL OLUR :)
AZİZ BEY BİRAZ DAHA TÜYLENMİŞTİR ,Bİ RESİM DAHA İSTESEK MÜMKÜNMÜ ?

E

elaziz2316

Guest
AZİZ TÜRKER' Alıntı:
ben de son yazdıgım cümleyi canı gönülden tebrik ediyorum ayrıca tşkler  pazar gün akşam konvoy yaptık bu akşamda eylence var :D trabson helvası dagıtacaz:D
    Dikkat edin, helvanın içinden hamsi kılçığı çıkıp da boğazınıza batmasın. :)