Oğuz kardeşim benden yana sıkıntı yok artık kuşun sahibi ona ister lutino desin ister albino desin hiçbirşeyi kanıtlamak veya birisinin tezini çürütmek gibide bir yarışım yok yani benim için farketmiyor güzel kardeşim böyle bir ikilem için tartışılmaz zaten ben istesem senle sen istesen benle tartışamazsın izin vermem severim seni

boşver lutino olsun olabilir yakın değerlere sahip zaten arkadaş bir tane resim paylaşmış baktım fiziki özellikleri albinodan daha çok lutinoya benziyor ...geçen kardeş sitemizdede albino değil krizi yaşanmıştı hatırlarsan mahalesef ben haklı çıktım önemli değil yinede gönüller bir olsun bugüne kadar federasyon kuş yarışları gibi ortamlarda bulunduysamda birebir bu işlerin içine girmedim belki ALLAH nasip eder gireriz dernek üyeliğimde yok çünkü karşımda bazı durumlar var toparlayamadım zaman yer konum gibi sıkıntıları aştığımda bilinçli bir dernek üyesi olacağımdan kuşkum yok yani demek istediğim bir derneğe üye olmakla iş bitmiyor uzaktan olmuyor ben bunun kanısındayım sözüm sana değil kardeşim senin bu işe nasıl gönül verdiğini biliyorum neyse konu farklı boyut kazanmadan bu kuş sahibine bu kuşu damızlığa ayırıp yetiştirmesini tavsiye ediyorum