SARMISAKLI SU

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Doğal antibiyotik olan sarmısagı kullanmak icin.. 5 litre suya 5 diş kucuk sarmısak koydum 2 gundur bekletiyorum.. antibiyotik olarak kuslara vermeyi dusunuyorum.. yorumLarınızı Almak istedim.. tsk<

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bir litreye 2 diş sarımsak koyarak arada bende veriyorum sizinki az olmuş gibi geldi bana ama böylede iyi olabilir önce yavaş yavaş alıştır sonra artırırsın
+ pek kolay içmiyorlar kokusundan dolayı geceden susuz burakıpta vermeni öneririm

( 2 baş yazmışım 2 diş olacaktı :) )

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba Behzat Bey sarımsaklar çok az olmuş nacizane ben size başka bir formül söyleyim daha etkili olur

Malzemeler : 2 lt'lik cam kavanoz 1 lt elma sirkesi 2 top sarımsak 3 top orta boy soğan
Hazırlanışı  : Sarımsaklar ve soğanlar kabukları soyulduktan sonra mikserden geçirilir kavanoza doldurulur üzerine 1 litre elma sirkesi dökülür kapağı kapatılır 2 hafta bekletilir 1 litre suya 5 ml olacak şekilde kuşlara haftada 2 gün arka arkaya verilir..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ömer ADAM' Alıntı:
bir litreye 2 baş sarımsak koyarak arada bende veriyorum sizinki az olmuş gibi geldi bana ama böylede iyi olabilir önce yavaş yavaş alıştır sonra artırırsın
+ pek kolay içmiyorlar kokusundan dolayı geceden susuz burakıpta vermeni öneririm
Aynen Ömerin dediği gibi

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Behzat Bey ben suyla yapmıyorum onun için size suyun içinde şu kadar veya bu kadar bekletin diyemem ben yaptığım şekli yukarıda yazdım..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Ömer ADAM' Alıntı:
bir litreye 2 baş sarımsak koyarak arada bende veriyorum sizinki az olmuş gibi geldi bana ama böylede iyi olabilir önce yavaş yavaş alıştır sonra artırırsın

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Arkadaslar kafama takılan şudur.. sarmısagı suya koyduk beklemeye dolaptamı bırakıyoruz.. yoksa oda sıcaklıgındamı? oda sıcaklıgında olursa suda bozulma olmazmı :) öğrenmek istedigim buydu sadece :) öğrenemedim

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Arkadaslar soruma cvp alamadım bilgili bi arkadas bi zahmet cvp verebilirmi? sarımısaklı su dolaptamı bekletilecek oda sıcaklıgındamı? oda sıcaklıgında bekletiyorum suda bozulma olurmu? ne kadar süre bekletilcek ? tskler

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
behsat' Alıntı:
Arkadaslar soruma cvp alamadım bilgili bi arkadas bi zahmet cvp verebilirmi? sarımısaklı su dolaptamı bekletilecek oda sıcaklıgındamı? oda sıcaklıgında bekletiyorum suda bozulma olurmu? ne kadar süre bekletilcek ? tskler
1 hafta boyunca serin bir yerde sakla
güneş görmeyen bir yerde sakla
eğer mümkünse pet şişede değilde bir cam kavanozda beklet

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
doğal antibiyotik olması sebebi ile çok yararlıdır hem hastalıklara karşı kuşun direncini arttırır  hemde bit tedavisinde birebir çözümdür yanlız suluklara koyarken eldiven giymenizi şiddetle öneririm malum kokusu ağır oluyor

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
arkadaşlar sarımsak suda ve sirkede bekleyince turşu olur biliyorsunuz degıl mi?ben kuşlarıma sarımsagın kendisini degil taze sarımsagın yeşil yapraklarını verıyorum bahçeden veya saksıdan yada manavdan taze alıp veriyorum denemenizi tavsıye ederim zira suda gunlerce bekleyen sarımsakları kuşlarınıza vermeden sizin tatmanızı öneririm ahaaa

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Murat TÜRKOĞLU' Alıntı:
Merhaba Behzat Bey sarımsaklar çok az olmuş nacizane ben size başka bir formül söyleyim daha etkili olur

Malzemeler : 2 lt'lik cam kavanoz 1 lt elma sirkesi 2 top sarımsak 3 top orta boy soğan
Hazırlanışı  : Sarımsaklar ve soğanlar kabukları soyulduktan sonra mikserden geçirilir kavanoza doldurulur üzerine 1 litre elma sirkesi dökülür kapağı kapatılır 2 hafta bekletilir 1 litre suya 5 ml olacak şekilde kuşlara haftada 2 gün arka arkaya verilir..
TURŞU NİYETİNEMİ İÇİYORLAR:)