şaşırdım !...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar önce bir maşaallah çekelim konuya başlayalım

dün başıma gelen bir olay bir çiftim var altında  dün 6 yumurtası vardı yani sabah kontrolümde 6.yumurtayı gördüm ve aradan bir süre sonra bir arkadaş ziyaretime geldi muhabbete baktık ettik falan derken arkadaşı gönderdim kuşlara bakarken bu dişi kuşun erkeği aniden yuvalığa fırladığı gibi bir çatırdı duydum gerçekten duydum yumurta kırıldı sanki hatta yuvalığın kapağını açıp baktım 5 tane kalmışb birisi yarımdı kırılmıştı moralim sıfır erkek kuş yuvalıktan çıkıp geviş getiriyoru sanki birşey yemiş gibi ana dedim 1 dkk içinde gitti 1 yumurta neyse dayanamadım 10 dkk sonra bir daha baktım 7 yumurta var bu nasıl oldu anlayamadım :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar çok moralim bozulmuştu yumurta kırık görünce ALLAH tan af diledim ben her kuş ölümünde yada böle ddurumda kendimi suçlu hissediyorum aşağıda aktarmak istediğim bir konu var acaba diyorum

yılmaz beyin açtığı bu topikte o 3 madde benim üretimimde aynen uygulanıyor acaba gerçekten böyle birşey varmıydı :!!

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,2258.0.html

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bazen kuşlar yumurtayı çıkarmakta zorlanabiliyor. diğer yumurtada geliştiği için arkadan baskı yaparak ikisini çıkarmış oluyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Benim bir çiftimdede aynı durum olmuştu Cihan bey. Bazı çiftlerde görülebiliyor

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    İkiz doğum yapmak gibidir her halde aynı gün 2 tane yumurtlamak..

Bir çiftimin dişisi 4 günde bir tane yumurtluyor  :(  :(

E

elaziz2316

Guest
    Erkek bu tür davranışlara devam ederse bence onu dişiden ayırın ve bir daha eşe atmayın.