şaştım kaldım

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
yeni tanıştığım bir üretici arkadaş  4 hafta kadar önce  bir çift jumbo aldı.geçen hafta aldığı çiftin erkeğini kafesin altında kaskatı olmuş bir şekilde buluyor.çok üzülerek kuşu  üretimhanedeki kapaklı çöp kutusuna atıyor.morali bozuk bir halde uyumaya çalışıyor.sabah diğer kuşlara mama hazırlamak için yumurta pişiriyor. kabuklarını atmak için çöpün kapak pedalına basıyor kuş çöpün içinden fırlayıp uçuyor.şimdi eskiye göre  daha hareketli imiş  confusedtw

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Töbe bismillah

1 hafta önce sultanım öldü , bende mi bekleseydim  :'(

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Korkup bayılmıştır belki yada bayılmış numarası yapmıştır :D çöpte kokuyu alınca uyanmstır ilginç olan sabaha kadar çöpte nasıl durmuş_?:D

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
akifsagay' Alıntı:
Korkup bayılmıştır belki yada bayılmış numarası yapmıştır :D çöpte kokuyu alınca uyanmstır ilginç olan sabaha kadar çöpte nasıl durmuş_?:D
çöp kokusu kuşlarda verimi artırıyor olmasın denemek lazım dur akşam hepsini bi çöpe atayım :)

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
Dün forumda okumuştum başka bir arkadaş kuşunun iki kere kaskatı kesildiğini ve daha sonra ikisinde de canlandığını söylemişti.Ya birileri bize organize bir şaka yapıyor ya da gerçekten böyle bir durum var.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ölen kuşları bizdemi çöpe atsak acaba :D :D

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Satılık ölüyü dirilten çöp kutusu  :D

bence kuşu atmadan 1 2 gün çöp kutusu yapmak lazım  ;D

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Hasta olan kuşlarımızı çöpe atalım iyileşiyormuş :) alkisd alkisd alkisd scared scared scared scared rotfl rotfl rotfl rotfl

Bu arada arkadaşınıza geçmiş olsun.