satıcının gazabına uğradım! :(

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
arkadaşlar bildiginiz üzre benim sarı ve mavi kuşum vardı dişi olan sarı kuşun cere rengi bembeyazdı hiç ağız ağıza kusmuyorlardı 12 gün oldu eve getireli bir üstada sordum kusmuyorlarsa hiç tutma o dişiyi dedi bende gütürdüm bir tane mavi dişi aldım cere renginde yer yer kahverengiler var daha yavrudan yetişme. görüşlerinizi alayım

E

elaziz2316

Guest
    Hayırlı olsun. Ama öyle hemen kuş değiştirmek pek doğru değil. Yeni kuşun ortama ve diğer kuşa alışması biraz zaman alır. Bu da kuşuna göre değişir. Amaç üretim ise eldeki kuşu götürüp eşini kendisinin seçmesini sağlamak en doğrusu olur. Resim eklersen daha isabetli yorumlar alabilirsin.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Burak kardeşim senin beklentilerine yeni aldığın kuşta yanıt vermez hayvanlardan 12 günde kusma yumurtlama çiftleşme herşeyi bekledin senin işin zor

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abi ama kuşçuyada götürdüm baktırdım dişiyi bu kuş doğurmaz dedi 12 günde ağız ağıza kusmasını istemek çok mu ben hemen çiftleşsin yawrulasın demedim tabiki zamanı var her şey sabırla ama hiç ötüşüp ağız ağıza kustuklarını görmedim sorduğum üstadlarda bu kuş üremez dediler benim kanaatimde o yöndeydi

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Burak, resimdeki kuş, 2-2.5 aylık..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
12 günde birbirlerine yem vermelerini istemek eş olmayan kuşlarda bence çok eğer eş kuşlar istiyorsan kuş aldığın yere 2 3 gün erkek kuşunu ver o seçsin eşini senin seçtiğin kuşu eş olarak kabul etmesi şansına kalmış bişey yinede hayırlı olsun inşallah isteklerine cevap verir yeni kuşun

metkuy

Uzman Üyemiz
kuşlarına en az bir ay süre tanımalıydın , şuan almış olduğun kuş için minimum 4 ay beklemen gerekecek.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
ooofff off ne kaderim varmış yaaa  crying  :(
  Burak kardeşim, ağlama.. ağlama, üzülme.
  Sabırlı olman lazım.. Yaşadıkları ortamda üremeye uygun ise, elbet üreyeceklerdir.. Umudunu kayb_etme..

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
yaşadıkları ortam üremeye çok müsayit hatta ben o ortamda 4 tane yavru almıştım oturma odasını kullanmıyoruz o odayı kendilerine ayırdım derin dondurucunun üzerine koydum camın kenarı güneş alıyor ama tül olduğu için zarar vermiyor yani üremeye müsayit bi ortam ama o satıcı beni mahvetti tüm isteğim gitti şu anda :(

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Burak senin dişin çok güzeldi niye değiştirdinki 12 günde yem kuşacak değiller ki 1 ayda anca ortama alışıyorlar eğer çok istiyorsan götür ikisini kuşçuna ver üzerine biraz para ekleyip çift kuş al o zmn daha kısa zamanda yavru alabilirsin.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
burak sakin olmalısın sabırlı olmalısın demiştim ama neyse keşke vermeseydin kuşu güzeldi ama bu işte karamsarlığa düşer vede sabır göstermessen hem kendini hemde kuşları yıpratırsın yakın olsaydın sana sağlam bir çift verirdim hevesin kırılmasın diye  ve o mutlulukla arkası gelirdi ...

bu yeni kuşuna zaman tanı ve sende onları tanı huyunu suyunu öğren üretimin kolay olur bu şekilde veriminde güzel olur ...

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
yeni aldığın kuş tüye girmiş.eşe zor gelir.tüyden çıkmasını beklemelisin.

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
cihan abi kuş hiç ilgi göstermiyordu cere rengi bembeyazdı benimde kafamı karıştırıyordu yoksa ben öyle kuş değiştiren bi insan değilim ben ister miyim ağrımayan başımı ağrıtim bir sürü yol katedip o kuşu götürüp bunu getirim ama bu kuş hiç verimli olmayacaktı yeni aldığım kuş daha iyi içimde bi umut var o kuşla başaramadıklarımı bununla başarıcam içime doğuyor