SATILIK 2.EL SALMA VE PROFESYONEL YUVALIKLAR

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA

Muhabbet kuşu üretimini bıraktığım için elimde ihtiyaç fazlası kafes ve yuvalıkları sahiplendireceğim.

fiyatları ve açıklamaları fotoğrafların üzeirinde yazıyor.. diğer detaylar için telden (0554 974 1898)veya özelden ulaşabilirsiniz.

Fiyat 75 tl... sadece alt taplasın küçük bir çatlak var kullanımına engel değil gayet iyi durumda...

Fiyat 10 tl---YUVALIKLAR Bu yuvalıkları ne hevesle yaptırdığımı ne kadar uğraştığımı allah bilir..Forumdan bazı arkadaşlarında bilgisi vardı. Yuvalıkları büyük boy plastik folluğa göre yaptırdım. 5-veya 6 ay kullandım veya kullanmadım. Heps gayet temiz, kırık ezik çatlak yoktur. hiç birinde show jumbolar için ideal ölçülerde kendim 15 tlye mal etmiştim. kaçırılmaması gereken bir fırsat ihtiyacı olan arkadaşlar için

Fiyat 250 tl  3 Büyük 4 tane 3 kapısı var... 8 adet akıllı yemlik takılabiliyor alt kısmındaki fileksi sayesinde yem kabukları sadece kafesin ön tarafına düşüyor... ayrıca alt tepsisi ve ızgarası mevcuttur.

Fiyat 100- 120 tl  Bu kafesten 2 adet mevcuttur. Bir tanesinin altı tekerlekli birisi normal ayaklı tekerlekli olan 120 ayaklı olan 100 tl 3 katlı olup her göz 75 35 43 ölçülerindedir.
ikisinide lacak olan olursa 200 tl den vereceğim.

toplu fiyat için lütfen irtibata geçinz....

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Hayırlı satışlar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah hayırlı satışlar ürünler güzel....

Gokhan ERKAN

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ERKAN
Orhan ERGİN' Alıntı:
eğer yuvalıklardan kalan varsa,
4 adet ihtiyacım var

Dostum bende 2 adet 20 lik show jumbo için olan arkadan açılan, sıfır pvc folluklu yuvalık var. tanesi 15 tl. İstersen resimlerini yollarım. Elimde fazla kaldı o sebepten satılık.

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
Gökhan ERKAN' Alıntı:
Dostum bende 2 adet 20 lik show jumbo için olan arkadan açılan, sıfır pvc folluklu yuvalık var. tanesi 15 tl. İstersen resimlerini yollarım. Elimde fazla kaldı o sebepten satılık.
resim alabilirsem memnun olurum...

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA

FİYATLAR GÜNCELLENMİŞTİR.

İhtiyaç fazlası kafeslerimi satıyorum

fiyatları ve açıklamaları fotoğrafların üzeirinde yazıyor.. diğer detaylar için telden (0554 974 1898)veya özelden ulaşabilirsiniz.

Fiyat 50 tl...

Fiyat 250 tl  3 Büyük 4 tane 3 kapısı var... 8 adet akıllı yemlik takılabiliyor  ayrıca alt tepsisi ve ızgarası mevcuttur. Demontedir.

Fiyat  100tl  altı tekerlekli  3 katlı olup her göz 75 35 43 ölçülerindedir.

toplu fiyat için lütfen irtibata geçinz....