SATILIK ALBİNO VE LUTİNOLAR ( DENİZLİ)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
haklısın abı talep olmamasına bende sasırdım dogrusu  sadece 1kısı aradı oda belırsız.bır ıkı gun daha tutarım sonra kaldırırım ılanı zaten
ne yazıkki artık sitede şu zihniyet oluşmuş durumda.. satılığa cıkarılan kus kötü kustur dusuncesi yerlermis insanların kafasına... ve yine ne yazıkki beleşciler mezarcılar kol geziyor :)

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
ne yazıkki artık sitede şu zihniyet oluşmuş durumda.. satılığa cıkarılan kus kötü kustur dusuncesi yerlermis insanların kafasına... ve yine ne yazıkki beleşciler mezarcılar kol geziyor :)
olsun abı ıstedıklerı kadar kötu dusunsun  o ınsanlar hıc umrumda olmaz kımse.en basıtınden ben mamanın kılosuna 10 lıra verıyorsam ve bu kusları bukadar uygun  fıyata satıyorsam o belescılerın mezarcıların mezara kadar yolu var. bızım aramızdakı muhabbet yeter abı gerısı bos :)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Bence ilanı kaldırmayı düşünmeyin tatil öncesi olunca vs. insan alamıyor sizin sarı ve beyaz çalıştığınız bilinsin. Lazım olan 3 ay 5 ay sonrada döner ister sizden. Benim yerim olsa HELEKİ ALBİNO  ERKEKLERİ kaçırmazdım.
Ve şu an bir yer açsam. Elinizdeki tüm erkek veya tüm dişileri alır kendimden eş yapardım. Samimi söyleyeyim.
Mavi renk haricinde en beğendiğim  renkleri başarmışsınız. Emeğinize sağlık.
Birde İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde olunca satış daha kolay oluyor sanırım.
Maaşallahı var kuşlarınızın tebrikler.
Hayırlı satışlar.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Canan NUMAN' Alıntı:
Bence ilanı kaldırmayı düşünmeyin tatil öncesi olunca vs. insan alamıyor sizin sarı ve beyaz çalıştığınız bilinsin. Lazım olan 3 ay 5 ay sonrada döner ister sizden. Benim yerim olsa HELEKİ ALBİNO  ERKEKLERİ kaçırmazdım.
Ve şu an bir yer açsam. Elinizdeki tüm erkek veya tüm dişileri alır kendimden eş yapardım. Samimi söyleyeyim.
Mavi renk haricinde en beğendiğim  renkleri başarmışsınız. Emeğinize sağlık.
Birde İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde olunca satış daha kolay oluyor sanırım.

Maaşallahı var kuşlarınızın tebrikler.
Hayırlı satışlar.
canan hanım ıyı dıleklerınız ve beyenılerınız ıcın tesekkur ederım sagolun

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
malesef murat bey ben gönderemıyorum eger sızın arac ayarlama sansınız varsa tabıkı gönderırım
Gerçekten üzüldüm.Sağlık olsun.Umarım iyi bakıp hakkını verebilecek kuşseverlere giderler...

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Hüseyin bey bende Çankırıda albino Lütino üretiyorum malesef kıymetini bilen pek yok bir kaç kez ilan verdim .ama boş bende eşleri değiştirdim parçalı ya döndüş yaptım. halen albino lütinolarım var ama onlarıda bu renkleri çok sevdiğim için bakıyorum yavrularını aldığım zaman dostlarıma hediye ediyorum.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
kuslar afyondan doktor kenan ölcek abıme satılmıstır.kendısyle kısa surelı muhabbet etme sansımız oldu. o yogun ıs temposunda uretımhaneyıde yurutebılmesı gercekten cok guzel.bu ısı zamanım yok ılgılenemıyorum dıye bırakanlara guzel bı cevap olur ıns . hos sohbetı ıcın kendısıne burdanda tekrardan tesekkur ederım.
saygılarımla

dthunter

Üyemiz
Adı
Kenan
Soyadı
Ölçek
kuslar afyondan doktor kenan ölcek abıme satılmıstır.kendısyle kısa surelı muhabbet etme sansımız oldu. o yogun ıs temposunda uretımhaneyıde yurutebılmesı gercekten cok guzel.bu ısı zamanım yok ılgılenemıyorum dıye bırakanlara guzel bı cevap olur ıns . hos sohbetı ıcın kendısıne burdanda tekrardan tesekkur ederım.
saygılarımla
Sizler gibi değerli arkadaşlarla tanıştığıma çok memnun oldum. Ayrıca böyle güzel kuşlar yetiştirdiğiniz için asıl ben teşekkür ederim, Allah bol yavrular nasip etsin.