armanyman_
Üyemiz
01 - IRKI:ingiliz çekoslavak
02 - CİNSİYETİ: erkek diş
04 - YAŞI:ikiside 2013 bilezikli 7 şer aylıklar
05 - SAĞLIK DURUMU:iyi
06 - BİLEZİK NO:
07 - FİYATI: 200tl
08 - GEÇERLİLİK TARİHİ:satılana kadar
09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR:istanbul / kartal
10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: elden teslim
11 - İRTİBAT TELEFONU:05302042582
12 - MAİL ADRESİ:armanyman_@mynet.com
13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:
14 - AÇIKLAMALAR:merhaba arkadaşlar hayatta vaz geçemeyeceğim hobime uzun bir zaman ara vermek zorundayım.kızımın iki hafadır süren tetkiklerinden sonra alerji durumu sözkonusu oldu.evde çiçek akvaryum ve havan beslememiz sakıncalıymış.bu sebepten dolayı evlat dediğim mavi beyaz kuşumu kayın pedere,beyaz yeni yavrumu bana hediye eden kişiye geri verdim.son olarak cihan aytandan aldığım gri dişi ve yeni eşi olan erkek ingiliz kuşumu resimdede görüldüğü gibi,yeni aldığım çiftane ile beraber vermekteyim
02 - CİNSİYETİ: erkek diş
04 - YAŞI:ikiside 2013 bilezikli 7 şer aylıklar
05 - SAĞLIK DURUMU:iyi
06 - BİLEZİK NO:
07 - FİYATI: 200tl
08 - GEÇERLİLİK TARİHİ:satılana kadar
09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR:istanbul / kartal
10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: elden teslim
11 - İRTİBAT TELEFONU:05302042582
12 - MAİL ADRESİ:armanyman_@mynet.com
13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:
14 - AÇIKLAMALAR:merhaba arkadaşlar hayatta vaz geçemeyeceğim hobime uzun bir zaman ara vermek zorundayım.kızımın iki hafadır süren tetkiklerinden sonra alerji durumu sözkonusu oldu.evde çiçek akvaryum ve havan beslememiz sakıncalıymış.bu sebepten dolayı evlat dediğim mavi beyaz kuşumu kayın pedere,beyaz yeni yavrumu bana hediye eden kişiye geri verdim.son olarak cihan aytandan aldığım gri dişi ve yeni eşi olan erkek ingiliz kuşumu resimdede görüldüğü gibi,yeni aldığım çiftane ile beraber vermekteyim