Emrah MUSAYIN' Alıntı:Maşallah.Hayırlı satışlar.Alanada satanada hayırlı olsun.
İsmail AKBAŞ' Alıntı:Hayırlı satışlar..
Uğur ATA' Alıntı:Hayırlı satışlar.
DEMEKKİ FİYATININ EDERİ SALİH O YÜZDEN YAZMA TENEZZÜLÜNDE BULUNMAMIŞ..BUNLAR DAHA BENDEKİLERİN BAŞLANGICI SEN ARADAKİ FARKI GÖREMİYORSAN BİZ NAPALIMSalih ÖZDEMİR' Alıntı:Uğur bey Emrah MUSAYIN arkadaşımızın kuşuna yaptığın yorumu burada neden yapmadın acaba ? Bronz ve Yeni Üye sınıflandırmasından dolayımı acaba ?
kardeş sende kusura bakma anlık yazdım o yazıları ama hakkaten bende iyi emek verdim bende cok paralar verdim belki inanmassın ama aldıgım fiyat o ben bir kaç yeni çift yapacagım için hem yer acıyorum hemde maddi anlamda yeni alacaklarıma direkt aktaracağım öyle yani hakkını helal et sen öyle yazınca biraz dokundu o nedenle bende böyle bir şey yazdım kusura bakma şimdi siliyorum o yazııları serlametleSalih ÖZDEMİR' Alıntı:benim senin sattığın kuşun fiyatına bir lafım yok aslada olmaz. ama musanın kuşunada istenilen fiyatada neyine göre o kadar fiyat istiyorsun dediği için sitemde bulundum kendisine. ben aradaki farkı çok iyi gören birisiyim için rahat olsun kuşlarına en ufakta lekelemeye yönelik bir sözümde asla olmadı olmazda.. hayırlı satışlar dilerim birde benim 1500 isteyene bişey dememe gerek yok bana hitap eden bir rakam değil..