Satılık Ev Üretimi Çek Yavrular [ANKARA]

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
01-) IRKI: Çek
02-) CİNSİYETİ:3 Erkek 2 Dişi
03-) YAŞI:
35-40 Günlük
04-) SAĞLIK DURUMU:
Çok İyi
05-) BİLEZİK NO:
Yok
06-) FİYATI:
30 TL
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:
Satılana Kadar
0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:
Ankara/Elvankent
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: 
Şehirdışı gönderim yoktur. Alacak kişinin görerek alması taraftarıyım.
10-) İRTİBAT TELEFONU:
0506 716 39 21
11-) MAİL ADRESİ: --
12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:--
13-) AÇIKLAMALAR: 
Ev üretimi yavrulardır. Anne babalarının fotoğrafını da koyuyorum. Özenle bakılmış kuşlardır. Fiyatı uygun yazdığımı düşünüyorum. Toplu alımda fiyat görüşülür. Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.
14-) RESİMLER
Anne&Baba

Yavrular

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hayırlı satışlar olsun ancak kuşlar çek değil yerli kuşlardır...

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Birkaç kişi sordu maalesef şehir dışı gönderim yapmıyorum. Ayrıca ırk konusuna girmek istemiyorum, çünkü ne zaman bu sitede ırk konusu açılsa tartışma çıkıyor. Kuşların anne babasının da resimlerini koydum, alacak kişinin de görerek almasını istediğim için zaten kendisi karar verecektir kuşlar çek mi, kırık mı yoksa yerli mi?

Kuşların büyüklüğü hakkında fikir sahibi olmak isteyenlere sadece şunu söyleyebilirim erkek kuşun önünde durduğu yuvalığın alttan üste uzunluğu 20cm. Umarım kıymetini bilecek kişilere gider. Şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun

kapal06

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kapal
semih abi yavru için teşekkür ederim. Güler yüzlülüğün için ve hoşgörülü kişiliğin için ayrıca çok teşekkür ederim almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle alsınlar çok sağlıklı ve güzel yavrular.

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Mustafa KAPAL' Alıntı:
semih abi yavru için teşekkür ederim. Güler yüzlülüğün için ve hoşgörülü kişiliğin için ayrıca çok teşekkür ederim almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle alsınlar çok sağlıklı ve güzel yavrular.
O senin iyi niyetin Mustafa kardeşim. Teşekkür ederim güzel sözlerin için. Güle güle besle, herşey gönlünce olsun.  :)

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Mustafa KAPAL' Alıntı:
şimdi aldığınız yavru çekmi değilmi..?

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Bütün iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürler.
Sarı ve mavi erkek yavru satıldı. Yeşil erkeği de satıştan çektim.
Sadece yeşil ve sarı dişi kaldı satılık. İkisini birden almak isteyenlere indirim yapılır. Çok güzel yavru bakan kanı temiz kuşlardır.