SATILIK HAZIR ÇİFTLER / ANKARA

HalilBOZOGLU1

Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
BOZOĞLU
01 - Irkı: KARIŞIK
02 - Cinsiyeti: ERKEK- DİŞİ
04 - Yaşı: 1-1.5
05 - Sağlık Durumu: Mükkemmel
06 - Bilezik No: yok
07 - Fiyatı:
08 - Geçerlilik Tarihi:SATILANA KADAR
09 - Satılan / Alınacak Şehir:ANKARA / MAMAK
10 - Gönderilebilecek Mesafe: ELDEN TESLİM
11 - İrtibat Telefonu: 0537-716-01-11
12 - Mail Adresi:
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 7/24

14 - Açıklamalar: kuşlarımın hepsinden daha önce yavru aldım.zaten neredeyse hepsinin altında  yavru yumurta var. genç kuşlar çoğunun ilk kuluçkası. satış sebebim üniversitesi öğrencisiyim. dersler ağırlaştı.bundan dolayı ilgilenemicem artık. alana  şimdiden hayırlı olsun.

1çift: kuşlar genç daha  2nci kuluçkası. 7 yavrusu var. ilk kuluçkasında 5 yavru büyüttü.yavrulu almak istiyenler. yavrunun tanesi 15 tl .FİYATI: 140

2.çift: show jumbo çift mutlu abiden haydar ulutuz abi aracılığıyla alındı. alalı 1 ay olmadı mutlu abi daha önce  yavru aldığını söyledi. biraz sabırla çok rahat yavru alınabilir. FİYATI : 250

3.ÇİFT:altında 3 yavru var 1.5 yaşında kuşlar. yavrular yuvada tane:15 tl fiyatı : 100 tl

4.çift: ilk kuluçkası 6 yumurtası var ve hepsi dolu. çek kuşlar. FİYATI: 120

5.Çift: çift cennet papağanı ÖZGÜR ÇİN abiden aldım. o daha önce  2 kere yavru aldı. bana geleli 3 hafta oldu yuvayı örmeye başladılar. FİYATI : 200

6.ÇİFT : kuşların 2nci kuluçkası  altında yavru ve yumurta var. FİYATI : 120 7.ÇİFT: erkek double faktör albino-dişi rainbow kanında 2nci kuluçkası:FİYATI : 1308.çift: çek kuşlar  2.nci kuluçkası olucak yavruları atladı dişi bilezikli 1 yaşında: FİYATI : 1109.ÇİFT:ikisindede rainbow kanı var dinledirmeye almıştım tekrar eşe attım. FİYATI : 130 10.ÇİFT: çek kuşlar 1.5 yaşında  2 nci kuluçkası ERKEK VE DİŞİYİ SONER DURMUŞ abiden almıştım çok bakıcı kuşlar: FİYATI: 120 11.ÇİFT: erkek double faktör lutino- dişi kırmızı göz lutino 3 yavru var 2nci kuluçkası: FİYATI : 14012.ÇİFT: ilk kuluçkası 3 yavru büyüttü 3.de lutino  hepsi yuvadan atlamak üzere. FİYATI : 130SALMA: HEPSİ DAMIZLIK ALTI KENDİME  AYIRDIĞIM EŞE ATILINCA HEMEN YAVRU ALINACAK KUŞLAR ORTALAM 25 TANE FALAN: TANE: 40 HEPSİNİ ALANA  TANESİ : 25 TL KUŞLAR SATILINCA SALMADA SATILICAKTIR.YAVRULAR: TANESİ : 35 TL HEPSİNİ ALANA  TANESİ 20 TL  16 ADETHEPSİNİ ALANA  ÜRETİMHANEYE KAFESLER 3 TANE  4 KATLI 1 SALMA: 1.20 BOYUNDA  YAVRULAR İÇİN ÇİFTHANE VE KUŞLAR: HEPSİ 2000 TL FİYAT UYGUN PAZARLIK YOK.

coleman26

Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
İPAR
mrb halil kardeş sadece takım kuşlar ve damızlık altı kuşlara toptan ne diyorsun.eskişehire gönderebilirmisiniz.selamlar