mehtapyılmaz
Uzman Üyemiz
01-) IRKI:Yerli-Çek muhabbetler-Bengal ve Zebra İspinozları 02-) CİNSİYETİ: Dişi-Erkek 03-) YAŞI: 04-) SAĞLIK DURUMU:Sağlıklılar 05-) BİLEZİK NO:Bir kısmı bileziklidir 06-) FİYATI: Çift fiyatları 80-100 lira yavrular 20-30 lira 07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:Satılana kadar 0
SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:Ankara 09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Gönderim yoktur 10-) İRTİBAT TELEFONU:05063376196 11-) MAİL ADRESİ: 12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:10:00-22:00 13-) AÇIKLAMALAR:Kuşlar gayet sağlıklı, üretken ve bakıcı kuşlardır. Bengaller Behsat Tiğizden gelen bir çift ve onların yavrularıdır. Kuşlar satıldıktan sonra 8 gözlü box kafeste satılacaktır.
14-) RESİMLER
1. Çift 100 TL Genç bir çifttir 10-11aylık civarındalar Şuan ikinci kuluçkalarındalar.

2. Çift 80 TL Erkek 3 yaş civarında dişi 1 yaşındadır. Çok üretken ve bakıcı kuşlardır. En çok yavru aldığım iki çiftimden biridir. Erkeği ilk kuşumdur
Şuanda 8 yavru büyütüyorlar.

3.Çift 100 TL. Geçen sene Soner Durmuş Bey'den aldığım çifttir. İlk yavrularıma bu çift sayesinde sahip oldum.En çok yavru aldığım diğer çiftimdir. Bakıcı ve sağlıklı bir çifttir. Yaşlarından emin değilim Dişisi albinodur.

4.Çift 100TL genç bir çifttir 7-8 aylık civarı. Henüz kuluçka geçirmediler ama çok iyi anlaşıyorlar yumurtlamaları yakındır. Dişiyi Çilem hanımlardan almıştık. Dişisi lutinodur.

3-5 aylık damızlık adayları 30 TL. Henüz eşe atılmamışlardır.

45-50 günlük yavrular 25 TL.

Bengal İspinozu 2 çift Çifti 50 TL Behsat Tiğiz'den gelen kuşlardır.
1. Çift

2. Çift

Zebra İspinozu çiftim 50 TL İki tane yavru büyüttü şuanda kuluçkada 3 yavru büyütüyorlar.

14-) RESİMLER
1. Çift 100 TL Genç bir çifttir 10-11aylık civarındalar Şuan ikinci kuluçkalarındalar.

2. Çift 80 TL Erkek 3 yaş civarında dişi 1 yaşındadır. Çok üretken ve bakıcı kuşlardır. En çok yavru aldığım iki çiftimden biridir. Erkeği ilk kuşumdur

3.Çift 100 TL. Geçen sene Soner Durmuş Bey'den aldığım çifttir. İlk yavrularıma bu çift sayesinde sahip oldum.En çok yavru aldığım diğer çiftimdir. Bakıcı ve sağlıklı bir çifttir. Yaşlarından emin değilim Dişisi albinodur.

4.Çift 100TL genç bir çifttir 7-8 aylık civarı. Henüz kuluçka geçirmediler ama çok iyi anlaşıyorlar yumurtlamaları yakındır. Dişiyi Çilem hanımlardan almıştık. Dişisi lutinodur.

3-5 aylık damızlık adayları 30 TL. Henüz eşe atılmamışlardır.

45-50 günlük yavrular 25 TL.

Bengal İspinozu 2 çift Çifti 50 TL Behsat Tiğiz'den gelen kuşlardır.
1. Çift

2. Çift

Zebra İspinozu çiftim 50 TL İki tane yavru büyüttü şuanda kuluçkada 3 yavru büyütüyorlar.