Satılık İlanlarında ONAY olmadan yayınlanmamalı...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Siteye eklenen her türlü Alım ve Satım ilanları site üyeleri görmeden öncelikle yönetici - admin tarafından görülmeli  ve uygun görülürse  yönetici ve adminin verecegi ONAY ile yayınlanmalı... Bu sayede de Alım ve Satım ilanları kurallar dogrultusunda açılmış ve yayınlanmış olur, görüntü kirliliğininde önüne geçilmiş olur, tabiki bu  benim bir teklifim ve düşüncen kararı Site yönetici verecektir...Herkeze saygılar  bye_kiss

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
bence uygun adam nedir ne değildir belli değil  üye oluyor 2 dksonra damdan düşer gibi ilan veriyor özelden satılık ilanı mesajı atıyor

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Süleyman Drmnl' Alıntı:
Kişi beklemez anında onaylayacak kimse bulunabilinecekmi buda çok önemli ;)
+1
ANINDA DEĞİLDE EN AZINDAN ÇOK GEÇ OLMADAN ONAYLANIRSA  (EĞER İLAN UYGUN İSE)
SÜPER OLUR

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Serkan KUCCUK' Alıntı:
o zaman selahattin abı uygun gorduğu bır kac kiiye admınlık vermeliki onaylansın yoksa tek basına işin icinden cıkamaz.
yahya abi çok uygun düşünmüşünüz, evet, sınırlı sorumluluk olabilir, sadece satış bölümü için.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yahya SAYIN' Alıntı:
Siteye eklenen her türlü Alım ve Satım ilanları site üyeleri görmeden öncelikle yönetici - admin tarafından görülmeli  ve uygun görülürse  yönetici ve adminin verecegi ONAY ile yayınlanmalı... Bu sayede de Alım ve Satım ilanları kurallar dogrultusunda açılmış ve yayınlanmış olur, görüntü kirliliğininde önüne geçilmiş olur, tabiki bu  benim bir teklifim ve düşüncen kararı Site yönetici verecektir...Herkeze saygılar  bye_kiss
+1

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yahya dostumuz doğru düşünmüş. Bu uygulama artık neredeyse tüm alım satım bölümü olan kuş forumlarında var. Ilanlar admin onayı olmadan yayımlanmıyor...uygulama nedeni de Yahyanın dediği gibi.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Süleyman Drmnl' Alıntı:
Kişi beklemez anında onaylayacak kimse bulunabilinecekmi buda çok önemli ;)
Anında ONAY lanacak diye birşey yok, en geç 3-4 saat içinde her halükarda Onaylanır zaten, hatta 12 saate kadarda normaldir(birçok çeşitli alışveriş sitelerinde 12 ile 24 saatleri arasında ilanınız uygunsa onaylanacaktır der)... Bunun için sitede başka Adminlerede ihtiyaç yok, şu haliyle Selalahtin abi ve Cemal bey gerekeni zaten kısa sürede halledeceklerdir...