Emreeee
Takipçi Üyemiz
01-) IRKI:Sultan Papağanı/ Pearl Pied
02-) CİNSİYETİ: Çift
03-) YAŞI: 2 yaşında
04-) SAĞLIK DURUMU: SAĞLIKLI
05-) BİLEZİK NO
İŞİ: 14 901 SK (Dişi)
06-) FİYATI: 250
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:SATILANA KADAR
0
SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: ANKARA /SİNCAN
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE:
10-) İRTİBAT TELEFONU:05534190677
11-) MAİL ADRESİ:abdullahsuheda80@gmail.com
12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:HER ZAMAN
13-) AÇIKLAMALAR: Arkadaşlar meraba. Hayırlı satışlarınız olsun. Biliyorsunuz ki ikiside dişi olan sultan papağanlarımı çirf olarak değiştirdim. Fakat eşim bir türlü sevip alışamadı. Ben cennet papağanı türlerine bakmak istiyorum diye satmak istiyor. . Onun için bunları satıp cennet papağanı almak istiyorum. Eşim erkek alışma aşamasında olduğu için ayırdı. Şuan daha dirençli olabilmesi için ilaç tedavisindeler. Dişi kızgın. Erkekte ötüyor ufak ufak. İlginenler olursa daha fazla fotoğraf atarım. Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim..
Resimler
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
02-) CİNSİYETİ: Çift
03-) YAŞI: 2 yaşında
04-) SAĞLIK DURUMU: SAĞLIKLI
05-) BİLEZİK NO
06-) FİYATI: 250
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:SATILANA KADAR
0
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE:
10-) İRTİBAT TELEFONU:05534190677
11-) MAİL ADRESİ:abdullahsuheda80@gmail.com
12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:HER ZAMAN
13-) AÇIKLAMALAR: Arkadaşlar meraba. Hayırlı satışlarınız olsun. Biliyorsunuz ki ikiside dişi olan sultan papağanlarımı çirf olarak değiştirdim. Fakat eşim bir türlü sevip alışamadı. Ben cennet papağanı türlerine bakmak istiyorum diye satmak istiyor. . Onun için bunları satıp cennet papağanı almak istiyorum. Eşim erkek alışma aşamasında olduğu için ayırdı. Şuan daha dirençli olabilmesi için ilaç tedavisindeler. Dişi kızgın. Erkekte ötüyor ufak ufak. İlginenler olursa daha fazla fotoğraf atarım. Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim..
Resimler
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi