serkan kuşlara gözü gibi bakar çeşit çeşit vitaminler kullanır ondan aldığım bir kuş jumbo gibi duruyor hakkını veriyor gerçekten tşkler kardeşimErsin ERDOĞAN' Alıntı:Serkan arkadaşımı hiç tanımıyorum. dün siteden kendisiyle irtibat kurdum. Durumumu anlattım. Kendisinden 2 çift kuş aldım. kuşlar bugün söz verdiği şekilde elime ulaştı. Hava şartları nedeniyle yavrulu ve yumurtalı kuş istemedim. Gönderdiği kuşlardan bir çifti hemen çiftleşmeye başladı ve şu anda yuvadan çıkmıyor. Diğer çift ise gayet hazır durumda. Buradan verdiği tüm sözleri yerine getirdiği için huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Güvenilir üretici arayan arkadaşlara da kendisini tavsiye ediyorum.
1 çift Show Jumbo da ben aldım gerçekten çok güzel kuşlar vardı, ihtiyacı olan kaçırmasın...Serkan SİPAHİ.' Alıntı:kuş alan arkadaşlara burdan hayırlı olsun diliyorum güle güle büyütün
hayırlı olsun kadir darısı bizeKadir YİĞİT' Alıntı:1 çift Show Jumbo da ben aldım gerçekten çok güzel kuşlar vardı, ihtiyacı olan kaçırmasın...
Sağolasın abi, daha iyisi senin olur inşallah.Satılmış KARTAL' Alıntı:hayırlı olsun kadir darısı bize)
tamam kardeşim inş geleceğimSerkan SİPAHİ.' Alıntı:satılmışım akşama bekliyorum![]()