youngdede
Üyemiz
01-) IRKI: RAİNBOW
02-) CİNSİYETİ: ERKEK-DİŞİ EŞ
03-) YAŞI:ERKEK 2015 KASIM DİŞİ 2017 DOĞUMLU
04-) SAĞLIK DURUMU: GAYET SAĞLIKLI
05-) BİLEZİK:ERKEK TKF ÖZGÜR CİN DİŞİ RECEP ACAR
06-) FİYATI:TAKIM 5OOTL
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: SATILANA KADAR
0
SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: İSTANBUL
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ELDEN TESLİM
10-) İRTİBAT TELEFONU: 05303501009
11-) AÇIKLAMA:Apartmanda oturuyorum komşular çok rahatsız olduğundan yumurtasız takımları satıyorum.Rainbowlarda vasıf renklerdedir.Kuşların renk geçişleri keskin ve renk çeşidi çoktur.İri kuşlardır.Recep bey kuşlardan 1 defa yavru almış ben kuşları yeni aldığımdan daha yavru alamadım.Normalde bu zamanda özellikle bu güzellikte rainbow takım satılmaz ama komşularla zor durumda kaldığım için satmak zorundayım.Fiyat bu kuşlar için çok uygundur ve son fiyattır.Gerçekten kuştan anlayan ve güzel bakabilcek arkadaşlar yazsın lütfen.Kuşlar gayet hareketlidir.Tüyden yeni çıktılar.
02-) CİNSİYETİ: ERKEK-DİŞİ EŞ
03-) YAŞI:ERKEK 2015 KASIM DİŞİ 2017 DOĞUMLU
04-) SAĞLIK DURUMU: GAYET SAĞLIKLI
05-) BİLEZİK:ERKEK TKF ÖZGÜR CİN DİŞİ RECEP ACAR
06-) FİYATI:TAKIM 5OOTL
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: SATILANA KADAR
0
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ELDEN TESLİM
10-) İRTİBAT TELEFONU: 05303501009
11-) AÇIKLAMA:Apartmanda oturuyorum komşular çok rahatsız olduğundan yumurtasız takımları satıyorum.Rainbowlarda vasıf renklerdedir.Kuşların renk geçişleri keskin ve renk çeşidi çoktur.İri kuşlardır.Recep bey kuşlardan 1 defa yavru almış ben kuşları yeni aldığımdan daha yavru alamadım.Normalde bu zamanda özellikle bu güzellikte rainbow takım satılmaz ama komşularla zor durumda kaldığım için satmak zorundayım.Fiyat bu kuşlar için çok uygundur ve son fiyattır.Gerçekten kuştan anlayan ve güzel bakabilcek arkadaşlar yazsın lütfen.Kuşlar gayet hareketlidir.Tüyden yeni çıktılar.