ERGÜNAHSAP
Uzman Üyemiz
- Adı
- Şahin
- Soyadı
- GÜNGÖR
Hayırlı satışlar Selahattin abi.
Cemal, ihtiyaç varsa kefilsiz kredi verilir %10 faizle, ödeme günü gecikenlere %50 uygulanır.CemaL TANIŞ' Alıntı:Buna adaletsizlik derim işteabi parasız zamanıma denk gelmese benim alt katı senin kafeslerle doldururdum
biliyorsun büyük oynamaya başladım
ama bir ayar çekip o kafeslerinden alacam inşallah.
Ahmet SALMAN' Alıntı:Hayırlı satışlar abi,fiyat gayet uygun maliyet fiyatının çok altında
Hayırlısı olsun. Nasipten ötesi olmaz.CemaL TANIŞ' Alıntı:Sağol ismail abi ama selahattin abide biliyor beni nakit ticareti seviyorum param varsa alırım yoksa parasız sakız bile almam![]()
Bende diyorum Cemal abiyi neden bukadar çok seviyorumCemaL TANIŞ' Alıntı:Sağol ismail abi ama selahattin abide biliyor beni nakit ticareti seviyorum param varsa alırım yoksa parasız sakız bile almam![]()
parasız sakız almam parayı serkandan alırım smileki smileki smileki smilekiSerkan KUCCUK' Alıntı:cemali tanırım parasız sakız bıle almazsmileki smileki smileki smileki
Aleykümselam Volkan bey. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Volkan DEVRAN' Alıntı:Bu satacağınız dolap yada raflar, kullanılmış mı kullanılmamış mı? Şayet fiyat sıfır fiyatı.
Erol TÜFEKÇİOĞLU' Alıntı:hayırlı satışlar...