Satılık Üretimhane

E

elaziz2316

Guest
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Buna adaletsizlik derim işte :) abi parasız zamanıma denk gelmese benim alt katı senin kafeslerle doldururdum :( biliyorsun büyük oynamaya başladım :) ama bir ayar çekip o kafeslerinden alacam inşallah.
    Cemal, ihtiyaç varsa kefilsiz kredi verilir %10 faizle, ödeme günü gecikenlere %50 uygulanır.

Şaka bir yana, Selahattin abi yapar bir güzellik, parasını sonra verirsin. Ya da taksit taksit ödersin.

Alana & Satana hayırlı olsun.

E

elaziz2316

Guest
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Sağol ismail abi ama selahattin abide biliyor beni nakit ticareti seviyorum param varsa alırım yoksa parasız sakız bile almam :)
    Hayırlısı olsun. Nasipten ötesi olmaz.

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Sağol ismail abi ama selahattin abide biliyor beni nakit ticareti seviyorum param varsa alırım yoksa parasız sakız bile almam :)
Bende diyorum  Cemal abiyi neden bukadar çok seviyorum    :) evil_idea

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Hayırlı Satışlar Selahattin Abi. Bayramdan sonra kısmet olursa 2 çift damızlık almak istiyorum senden. pray

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Hayırlı Satışlar Selahattin Abi Her Şey Senin İstediğin Gibi Olur işlh  ...

mmurat

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tunç
selahattib bey üretim kafesleriniz duruyormu hala. ben almak istiyorum bilgi verebilirmisiniz.

BoreaL

Yeni Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
Kapar
Bu satacağınız dolap yada raflar, kullanılmış mı kullanılmamış mı? Şayet fiyat sıfır fiyatı.

E

elaziz2316

Guest
Volkan DEVRAN' Alıntı:
Bu satacağınız dolap yada raflar, kullanılmış mı kullanılmamış mı? Şayet fiyat sıfır fiyatı.
    Aleykümselam Volkan bey. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.