Satış İlanları Hakkında

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Arkadaşlar merhaba,

Lütfen foruma açtığınız satış ilanlarızla ilgilenin eğer kuşu sattıysanız satıldı, vazgeçtiyseniz vazgeçtik yazın insanlarda boşu boşuna sizi aramasın yada mesaj atmasın, 

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Çok haklısınız, aslında konu açan kişinin içeriğe müdahale edebilmesi sağlansa çok iyi olur bence... İlanla ilgili değişiklik yapmak veya güncellemek biraz zor oluyor.

Mehmet GÜL

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
GÜL
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Lütfen foruma açtığınız satış ilanlarızla ilgilenin eğer kuşu sattıysanız satıldı, vazgeçtiyseniz vazgeçtik yazın insanlarda boşu boşuna sizi aramasın yada mesaj atmasın,
+1

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
İsmail ERHASAN' Alıntı:
Çok haklısınız, aslında konu açan kişinin içeriğe müdahale edebilmesi sağlansa çok iyi olur bence... İlanla ilgili değişiklik yapmak veya güncellemek biraz zor oluyor.
Bence gayet basit ilanı değiştir var oradan güncelleyebilirsin.

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

+1

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Süleyman Bey, ben zaten o çok basit olan ilanı değiştir bölümünü bulamadım, yardım seçeneklerine de baktım ama sanırım gözden kaçırıyorum. Çünkü sadece bir ilan açtım ve inanın benim için (acemiliğimden dolayı) çok sıkıntılı bir süreç oldu.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ilk 2 gün ilan değiştirilebilyor ondan sonra değiştir seçeneği kalkıyor alında kendi açtığımız ilanı silebilmemiz lazım

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

+

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
ilk 2 gün ilan değiştirilebilyor ondan sonra değiştir seçeneği kalkıyor alında kendi açtığımız ilanı silebilmemiz lazım
ilanın silinmemesi gerekir
kuşları alan şahıs farklı kuşların geldiğini ispatlaması için satış ilanlarının silinmemesi gerekir
kuşlar satıldıktan sonra ilan sahibi kilit yazar
bu kadar basit.