Satışlardaki mesajlar hk.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
değerli forum yönetimi bakıyorum bazı arkadaşlarımız konu açıyor misal jumbo muhabbet satıyor,ama hemen altında hayırlı satışlar vb.diyen arkadaşların imzalarında yer alan aynı tür satıcıların detaylı kendi reklamları gibi olmuş oluyor hattaki,konuyu açan arkadaşın ilanı arada kaynayıp gidiyor..bence ilgili konulara mesaj atan arkadaşların imzalarında profil alanına ait olabilecek bilgiler yer almasın,hatta satışa veya ilgili alanda aranıyor vb.ilanlarındaki konu açan arkadaşların profilinde özellikle hangi ilden olduğunu belirtir şehir,telefon vb.gerekirse uğraş verdiği alan ile ilgili bilgileri yer alsın gibi düşüncelerim vardır.sizlerin takdiri ne olur bilemeyiz tabiki.hayırlı günler.
not: mümkünse sadece satıcı veya alıcı arkadaşalrın mesaj içerikleri olsun..ticarete yönelik..

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
çok doğru bi tespit yapmışşın abi adam dün kuş beslemeye başlıyo sağa sola konu açıyo bişeyler öğrenmek için bu çok normal ama aynı kişi bu sefer tutuyo başka kişilere akıl veriyo şunu yap bunu yap diyerekden kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı buda form için tartışılması gereken başka bi konu ama form kirletmeyelim lütfen.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Selim YILMAZ' Alıntı:
çok doğru bi tespit yapmışşın abi adam dün kuş beslemeye başlıyo sağa sola konu açıyo bişeyler öğrenmek için bu çok normal ama aynı kişi bu sefer tutuyo başka kişilere akıl veriyo şunu yap bunu yap diyerekden kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı buda form için tartışılması gereken başka bi konu ama form kirletmeyelim lütfen.
+11

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Herkes düşüncelerini yansıtsa burası muhabbetden öte siyaset alanı olur. abim,kardeşim sorun olarak  gördüğün ciddi ise  siteye zarar verir diyorsan yöneticilere pm atmakda konu açmak kadar kolay.

SELAM VE DUA İLE

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Herkes düşüncelerini yansıtsa burası muhabbetden öte siyaset alanı olur. abim,kardeşim sorun olarak  gördüğün ciddi ise  siteye zarar verir diyorsan yöneticilere pm atmakda konu açmak kadar kolay.

SELAM VE DUA İLE
+1000

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
maksat yönetime verilecek mesaj değil burada bu işe ilgi duyan kişilerin ortak paylaşımlarına yönelik amaç düşünülmüştür..yani kısaca alım satım mecrasında bir satıcı bir alıcı vardır ama ne yazıkki forumun bütününde gördüğüm bir satıcının ilanında diğer satıcıların bir nevi reklamı vardır..eğerki bir kişi ilan açtıysa sadece o konuya alıcı veya sorulan sorulara cevap verilmelidir ama ne yazıkki..yukarıda gördüğüm yok +1....yok+1111111 v.s. gibi malayani sözlere gerek yoktur..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:
maksat yönetime verilecek mesaj değil burada bu işe ilgi duyan kişilerin ortak paylaşımlarına yönelik amaç düşünülmüştür..yani kısaca alım satım mecrasında bir satıcı bir alıcı vardır ama ne yazıkki forumun bütününde gördüğüm bir satıcının ilanında diğer satıcıların bir nevi reklamı vardır..eğerki bir kişi ilan açtıysa sadece o konuya alıcı veya sorulan sorulara cevap verilmelidir ama ne yazıkki..yukarıda gördüğüm yok +1....yok+1111111 v.s. gibi malayani sözlere gerek yoktur..
satıcılar matıcılar ne bu kardeşim bu site öncelikli paylaşım forumudur.satış sitesi değil kişilerin imza ayarlarıfa notlarıda kimseyi bağlamaz.foruma uygun olduktan sonra.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bu konu daha önce de tartışıldı, satış ilanları normalde ilan verildikten sonra kilitlenecekti ki kimse yorum yazamasın...bence eksiklik bu ilanları takip edip yönetecek yeterince moderatör veya yönetici olmaması. İlan kategorisinde açılan konular sitede görünmeden önce bence admin onaylı olması gerek.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
değerli forum yönetimi bakıyorum bazı arkadaşlarımız konu açıyor misal jumbo muhabbet satıyor,ama hemen altında hayırlı satışlar vb.diyen arkadaşların imzalarında yer alan aynı tür satıcıların detaylı kendi reklamları gibi olmuş oluyor hattaki,konuyu açan arkadaşın ilanı arada kaynayıp gidiyor..bence ilgili konulara mesaj atan arkadaşların imzalarında profil alanına ait olabilecek bilgiler yer almasın,hatta satışa veya ilgili alanda aranıyor vb.ilanlarındaki konu açan arkadaşların profilinde özellikle hangi ilden olduğunu belirtir şehir,telefon vb.gerekirse uğraş verdiği alan ile ilgili bilgileri yer alsın gibi düşüncelerim vardır.sizlerin takdiri ne olur bilemeyiz tabiki.hayırlı günler.
not: mümkünse sadece satıcı veya alıcı arkadaşalrın mesaj içerikleri olsun..ticarete yönelik..
FİKRİNİZE KATILMAMAKLA BERABER DÜŞÜNCELERİNİZİN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
MSJ DA BELİRTMİŞSİNİZ  * KONUYU AÇAN ARKADAŞLARIN İLANI ARADA KAYNIYOR * DİYE HİÇTE KAYNAMIYOR AKSİNE VERİLEN CVPLAR O İLANIN BAŞTA KALMASINI SAĞLIYOR. İKİNCİ OLARAK SİTE ÜYELERİNİN  İMZALARININ GÖRÜNMESİNİN KİME NE ZARARI OLABİLİR.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Orçun AST' Alıntı:
FİKRİNİZE KATILMAMAKLA BERABER DÜŞÜNCELERİNİZİN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
MSJ DA BELİRTMİŞSİNİZ  * KONUYU AÇAN ARKADAŞLARIN İLANI ARADA KAYNIYOR * DİYE HİÇTE KAYNAMIYOR AKSİNE VERİLEN CVPLAR O İLANIN BAŞTA KALMASINI SAĞLIYOR. İKİNCİ OLARAK SİTE ÜYELERİNİN  İMZALARININ GÖRÜNMESİNİN KİME NE ZARARI OLABİLİR.
şimdi siz satış ilanı açtınız bende +1000 dedim şimdi bu mesajın açılan satış ilanı ile bir alakasımı var,ayrıca kişinin açtığı ilanda sizin aynı türden satış yaptığını belirten imzanız orada hoşmu duruyor..satılan jubmo kuş  ilanının altında,en büyük show jumbo üreticsi Orçun şimdi oluyormu.?bu olsa olsa o ilanı profosyonelce bu işi yapan kişinin satış ilanını baltalamaktan öte geçmez..

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Peygamber Efendimiz ( s.a.v ) ile sahabeler bir gün bir yerden bir yere giderken yolda bir köpek ölüsüyle karşılaşıyorlar. Sıcak olduğu için de köpek ölüsü güneşin altında kokusunu iyice yaymış olduğu için de çok kötü kokmaktadır. Sahabelerin hepsi bu görüntü karşısında tiksinerek burunları kapatmışlar. Ama Peygamber Efendimiz (s.a.v) ise farklı bir açıdan bakarak ”ama dişleri güzel” demiştir.

Siz nasıl bakıyorsanız öledir..
Başka sözü olan?

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
bu konu daha önce de tartışıldı, satış ilanları normalde ilan verildikten sonra kilitlenecekti ki kimse yorum yazamasın...bence eksiklik bu ilanları takip edip yönetecek yeterince moderatör veya yönetici olmaması. İlan kategorisinde açılan konular sitede görünmeden önce bence admin onaylı olması gerek.
bravo kardeşim konuya yaklaştınız benim amacım açılan konunun içeriğine göre mesaj atılması yönünde özellikle satış veya alış için verilenler hakkında..

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
şimdi siz satış ilanı açtınız bende +1000 dedim şimdi bu mesajın açılan satış ilanı ile bir alakasımı var,ayrıca kişinin açtığı ilanda sizin aynı türden satış yaptığını belirten imzanız orada hoşmu duruyor..satılan jubmo kuş  ilanının altında,en büyük show jumbo üreticsi Orçun şimdi oluyormu.?bu olsa olsa o ilanı profosyonelce bu işi yapan kişinin satış ilanını baltalamaktan öte geçmez..
NURETTİN BEY ANLATAMADIM SANIRIM  SİZİN BAHSETTİĞİNİZ +1000 VEYA +1 LER BAŞKA BİR KULLANICIDAN ALINTI YAPILAN  SÖZÜNÜZE KATILIYORUM ANLAMINDA. AYNEN BENİM ŞU AN SİZİN İLETİNİZİ KOPLAYIP YAPTIĞIM GİBİ DOĞRU MU ?
BEN ŞU ANA KADAR EN BÜYÜK PAPAĞAN JUMBO VS. GİBİ KELİMELER KULLANMADIM İMZAMDA KULLANANI DA GÖRMEDİM AÇIKÇASI KELİMELERİ ÇARPTIRMAYALIM

+ BİR İLANA CVP VERİYOSAM CVBIMIN ALTINA DA KENDİ KUŞLARIMIN FOTOLARINI YERLEŞTİRMİYORUM BENİM VE DİĞER İMZA KULLANAN BİRÇOK ARKADAŞIN AMACI NE TÜR KUŞ BESLEDİĞİNİ GÖSTERMEKTİR. AMA SİZ İMZA KULLANMAK İSTEMİYORSANIZ GAYET NORMAL BİR DURUM BUNDA BUKADAR BÜYÜTÜLECEK BİR DURUM OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Orçun bey,ben derdimi asıl anlatamadım..benim yıllardır forumlarla aşinalığım vardır,+,+++ larıda bilirim.. :)kuruculuğum vardır özellikle smf..ben diyorum ama sizler anlamak istemiyorsunuz..burada siz veya başka bir arkadaşımız satılık ilanı açıyor kendince,ama altta mesajlar yine hayırlı işler,+1,+1111 vb.gibi başka profesyonel satıcıların aynı türden imzalarında olan satıcı kimliği ile o konuya mesaj atılınca ben belki o ürünü alacağım ama bakıyorum aşağıdaki mesajda daha cazip geleni görüyorum ve vaz geçiyorum,buda o açılan ilanı baltalamaktan öte geçmiyor..onun içindirde diyorum ki ..açılan ilanlara sadece alıcı ve satıcılar mesaj atsın amaç dışına taşmasın..boşu boşuna onca kalabalık mesaj oluşmasın..

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Orçun bey,ben derdimi asıl anlatamadım..benim yıllardır forumlarla aşinalığım vardır,+,+++ larıda bilirim.. :)kuruculuğum vardır özellikle smf..ben diyorum ama sizler anlamak istemiyorsunuz..burada siz veya başka bir arkadaşımız satılık ilanı açıyor kendince,ama altta mesajlar yine hayırlı işler,+1,+1111 vb.gibi başka profesyonel satıcıların aynı türden imzalarında olan satıcı kimliği ile o konuya mesaj atılınca ben belki o ürünü alacağım ama bakıyorum aşağıdaki mesajda daha cazip geleni görüyorum ve vaz geçiyorum,buda o açılan ilanı baltalamaktan öte geçmiyor..onun içindirde diyorum ki ..açılan ilanlara sadece alıcı ve satıcılar mesaj atsın amaç dışına taşmasın..boşu boşuna onca kalabalık mesaj oluşmasın..
TAMAM NURETTİN BEY KURUCU ÜYELER KARAR ALSIN DEDİĞİNİZ GİBİ ALICI SATICI MSJLAŞNI AMA ANLAMADIĞIM  NOKTA BENİM İMZAMIN KARŞI TARAFA VEYA DİYER KİŞİLERE  NE GİBİ BİR ÇEKİCİLİĞİ OLUR GÜZEL ABİCİM BUNU SÖYLERMİSİN BEN O SATIŞ İLANINA CVP YAZARKEN KENDİ KUŞLARIMIN FOTOLARINI MI EKLİYORUM  O ÇOK PAHALI  SATIYOR GELİN BENDE ÇOK UCUZMU DİYORUM. SİZİN YAZDIKLARINIZDAN İMZASI OLAN ARKADAŞLAR  SATIŞA CVP VERİNCE BUNU YAPIYORMUŞUZ HAVASI ÇIKIYOR ORTAYA HA BELKİ BUNU İZAH ETMİYORSUNUZ FAKAT YAZDIKLARINIZDAN BU SONUÇ ORTAYA ÇIKIYOR BELKİ ANLATMAK İSTEDİĞİNİZ KONUYU FARLI BİR ANLATIM ŞEKLİ BULARAK ANLATIRSANIZ YANLIŞ ANLAŞILMALARIN ÖNÜNE GEÇEBİLİRSİNİZ. HAYIRLI GECELER DİLİYORUM

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Orçun bey niye imzaya takılıyorsunuz ben sadece o şekilde olanları kasıt ediyorum vede oda bir örnek..tabiki bu benim fikrim katılırsınız veya katılmazsınız..siz hür iradenizle katılmazsınız. değilmi..?

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Abiler bu mevzuyu tartışmaya gerek yok kimsenin hakkı değildir forumda insanları imza ayarlarını eleştirmek.Bu güne kadarda açılan satış ilanlarında kimse şikayetçi olmamıştır ben dahil akılımızdan bile geçmedi bu adamın imza ayarında benim sattığım kuşları besliyor acaba onumu ararlar diye.Nurettin abi ben çok zaman telefondan bağlanıyorum haliyle yazmak zor oluyor ve fikrimin aynını belirten bir arakdaşaın yazdığına +1 diyerek bende aynen katılıyorum demek istiyorum.Bu forumun canlılığını artırarak o konununda devamlı üst sırada yer almasını sağlar.Siz esas bu konuyu açarken biraz malayilik yapmışsınız.Selam ve dua ile Alaha emanet olun.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Nurettin abi bu sitede çarşı pazar esnaflığı yokki benim konumda reklam açtın diyesin,
adam konu açtıysa resmini görüp alacak adam alıyor alttakide üreticiymiş dur bi arayım demiyor,
bütün üreticiler birbirini az çok tanır, oturur kalkar , hiç birbirini görmese bile rakip olarak değil b dost olarak görür siteye giren insanlara bak birde satış ilanlarına bak herkez vakit geçirmeye giriyor sırf kuş satayım mantığı ile giren zaten satamıyor...

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Abiler bu mevzuyu tartışmaya gerek yok kimsenin hakkı değildir forumda insanları imza ayarlarını eleştirmek.Bu güne kadarda açılan satış ilanlarında kimse şikayetçi olmamıştır ben dahil akılımızdan bile geçmedi bu adamın imza ayarında benim sattığım kuşları besliyor acaba onumu ararlar diye.Nurettin abi ben çok zaman telefondan bağlanıyorum haliyle yazmak zor oluyor ve fikrimin aynını belirten bir arakdaşaın yazdığına +1 diyerek bende aynen katılıyorum demek istiyorum.Bu forumun canlılığını artırarak o konununda devamlı üst sırada yer almasını sağlar.Siz esas bu konuyu açarken biraz malayilik yapmışsınız.Selam ve dua ile Alaha emanet olun.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
canım kardeşim bakınız ben sizden yaşşça haliyle ki çok büyüğüm vede sizden öncelikle bir kuş alışverişimiz olacaktı ama olmadı şimdi kalkıp beni muhatab aldı gibi,yok benim imzamı konuşuyor gibi ifadelerindede hiç yakışık olmuyor,benim buradaki amacım satışlarda alıcı ile satıcı arasını yapılandırmak amaçlı idi..buna uslübünüzce katılır veya katılmazsınız,ama ya adam gibide kelime zikretmek hem forum kurallarına yakışmaz hemde uslüp adabına lütfen bunada dikkat edelim vede özelden konuşulanlarıda buraya aksettirmeyelim..ayrıca cahilliğime verin,bu malayilik kelimesini anlıyamadım acaba izahı mümkünmüdür..?