Satışlardaki mesajlar hk.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Sitemiz Üyelerinin İmzalarının ;

1-Site trafiğini yoğunlaştırmaması için.
2-Daha Ulaşılınabilir olunabilmesi için.
3-muhabbet kuşu Sitesine Uygun bir şekilde Şeffaf Olmak için..
4-Her Üyemize Hitap edebilmek adına Gerçek İsimlerinin Kullanılması için..

Olması Gereken Kalıp Şu şekilde Olacak..

İsim Soyisim
Yer
Tercihen E-mail
Üretici vs bilgileri
Mesleğiniz

Şimdiden Teşekkür Ederiz ..
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2010, 17:04:57 Gönderen: Selahattin GÜÇLÜ »
Moderatöre rapor et  Kayıtlı

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Nurettin abi benim imzamda bir tanıtım yok ben bu mevzuları kendime almadım ama benim demek istediğim ben şahsen benim satış ilanıma yorum yazan arkadaşların imzarından hiç rahatsız olmadım olmamda.Bu malayilik boş konuşma boş iş ve lakaytlık manasına geliyor.Bunu yazmanızda hiç hoş olmamış tanımadığınız insanlar hakkında.Eğer yazdıklarımla sizin kalbinizi kırdımsada özür dileri.Allaha emanet olun

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
HERKESE SAYGILARIMI SUNARIM AFFINIZA SIGINARAK

bir konuya yorum yapanlar imzanin hangi konuda cikip cikamayacagini ayarlayamaz ancak tepeli muhabbet kusu satmak icin ilan veren bir arkadasimizin ilani ust siralarda ise ilanin altina kocaman kart vizit koymus kisinin +1 yazmasi bazi uyeler tarafindan etik gorunmeyebilir

ilan zaten klitlenmelidir bu forum kuralidir ancak arkadasin dedigi gibi admin eksikligi sorunundan kilitlenmiyor

konuyu buyutup arkadasliklara zarar vermeyelim herkesin cabasi bence hayvan sevgisi uzerine olmali ticari olarak dusunur konusursak isin sonu kotuye gider.

bu guzel siteyi ticari rekabetlesme ve uygunsuz soylemlerle kirletmeyelim bence

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Sitemiz Üyelerinin İmzalarının ;

1-Site trafiğini yoğunlaştırmaması için.
2-Daha Ulaşılınabilir olunabilmesi için.
3-muhabbet kuşu Sitesine Uygun bir şekilde Şeffaf Olmak için..
4-Her Üyemize Hitap edebilmek adına Gerçek İsimlerinin Kullanılması için..

Olması Gereken Kalıp Şu şekilde Olacak..

İsim Soyisim
Yer
Tercihen E-mail
Üretici vs bilgileri
Mesleğiniz

Şimdiden Teşekkür Ederiz ..

Forum kuralı bu yani gördüğünüz üzere üretici vs bilgileri kısmı mevcut. ;)

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Aslında konuyu açan Nurettin abimizin farketmediği konu burası bir forum sitesi olduğu kadar üreticilerin buluşma noktasıdır. Bir üretici arkadaşın yine üretim yapıpta satışa sunan bir kişinin satışı için dua etmesi ve hayır dilemesi bence dikkat edilmesi gereken asıl noktadır. Bir üretici arkadaşımın 20 lik puntoda reklamı olsada yorumunun altında benim satışıma dilek ve temennide bulunması benim için satış yapmaktan daha değerlidir. Çünkü burada sattığımızdan daha çok kazandığımız ve kaybetmeyi göze alamayacağımız bir şey varsa oda yakaladığımız dostluk ve bağlardır. Lütfen art niyetli düşüncelerden uzaklaşalım ve birbirimize aynı amaç uğrunda hareket eden dostlar olarak görelim.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Aslında konuyu açan Nurettin abimizin farketmediği konu burası bir forum sitesi olduğu kadar üreticilerin buluşma noktasıdır. Bir üretici arkadaşın yine üretim yapıpta satışa sunan bir kişinin satışı için dua etmesi ve hayır dilemesi bence dikkat edilmesi gereken asıl noktadır. Bir üretici arkadaşımın 20 lik puntoda reklamı olsada yorumunun altında benim satışıma dilek ve temennide bulunması benim için satış yapmaktan daha değerlidir. Çünkü burada sattığımızdan daha çok kazandığımız ve kaybetmeyi göze alamayacağımız bir şey varsa oda yakaladığımız dostluk ve bağlardır. Lütfen art niyetli düşüncelerden uzaklaşalım ve birbirimize aynı amaç uğrunda hareket eden dostlar olarak görelim.
+1000 Allah razı olsu Salih kardeşim çok güzel yazmışsın.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
+1000 Allah razı olsu Salih kardeşim çok güzel yazmışsın.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Ersin AKSAR' Alıntı:
malayanilik. yani boşu boşuna, gereksiz anlamına geliyor
o malayani kelimesini ben zikrettim ama arkadaşımız bana malayilik demişde onun için dedim acaba başka bir manamı ifade ediyor diye.. :)

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
HERKESE SAYGILARIMI SUNARIM AFFINIZA SIGINARAK

bir konuya yorum yapanlar imzanin hangi konuda cikip cikamayacagini ayarlayamaz ancak tepeli muhabbet kusu satmak icin ilan veren bir arkadasimizin ilani ust siralarda ise ilanin altina kocaman kart vizit koymus kisinin +1 yazmasi bazi uyeler tarafindan etik gorunmeyebilir

ilan zaten klitlenmelidir bu forum kuralidir ancak arkadasin dedigi gibi admin eksikligi sorunundan kilitlenmiyor

konuyu buyutup arkadasliklara zarar vermeyelim herkesin cabasi bence hayvan sevgisi uzerine olmali ticari olarak dusunur konusursak isin sonu kotuye gider.

bu guzel siteyi ticari rekabetlesme ve uygunsuz soylemlerle kirletmeyelim bence
Allah Razı olsun kardeşim bir tek sen beni anladın..

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Herkes düşüncelerini yansıtsa burası muhabbetden öte siyaset alanı olur. abim,kardeşim sorun olarak  gördüğün ciddi ise  siteye zarar verir diyorsan yöneticilere pm atmakda konu açmak kadar kolay.

SELAM VE DUA İLE