ersinaksar
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ersinaksar.blogspot.com
- Adı
- ERSİN
- Soyadı
- AKSAR
malayanilik. yani boşu boşuna, gereksiz anlamına geliyor
+1000 Allah razı olsu Salih kardeşim çok güzel yazmışsın.Salih ÖZDEMİR' Alıntı:Aslında konuyu açan Nurettin abimizin farketmediği konu burası bir forum sitesi olduğu kadar üreticilerin buluşma noktasıdır. Bir üretici arkadaşın yine üretim yapıpta satışa sunan bir kişinin satışı için dua etmesi ve hayır dilemesi bence dikkat edilmesi gereken asıl noktadır. Bir üretici arkadaşımın 20 lik puntoda reklamı olsada yorumunun altında benim satışıma dilek ve temennide bulunması benim için satış yapmaktan daha değerlidir. Çünkü burada sattığımızdan daha çok kazandığımız ve kaybetmeyi göze alamayacağımız bir şey varsa oda yakaladığımız dostluk ve bağlardır. Lütfen art niyetli düşüncelerden uzaklaşalım ve birbirimize aynı amaç uğrunda hareket eden dostlar olarak görelim.
+1000 Allah razı olsu Salih kardeşim çok güzel yazmışsın.Salih ÖZDEMİR' Alıntı:Aslında konuyu açan Nurettin abimizin farketmediği konu burası bir forum sitesi olduğu kadar üreticilerin buluşma noktasıdır. Bir üretici arkadaşın yine üretim yapıpta satışa sunan bir kişinin satışı için dua etmesi ve hayır dilemesi bence dikkat edilmesi gereken asıl noktadır. Bir üretici arkadaşımın 20 lik puntoda reklamı olsada yorumunun altında benim satışıma dilek ve temennide bulunması benim için satış yapmaktan daha değerlidir. Çünkü burada sattığımızdan daha çok kazandığımız ve kaybetmeyi göze alamayacağımız bir şey varsa oda yakaladığımız dostluk ve bağlardır. Lütfen art niyetli düşüncelerden uzaklaşalım ve birbirimize aynı amaç uğrunda hareket eden dostlar olarak görelim.
o malayani kelimesini ben zikrettim ama arkadaşımız bana malayilik demişde onun için dedim acaba başka bir manamı ifade ediyor diye..Ersin AKSAR' Alıntı:malayanilik. yani boşu boşuna, gereksiz anlamına geliyor
Allah Razı olsun kardeşim bir tek sen beni anladın..Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:HERKESE SAYGILARIMI SUNARIM AFFINIZA SIGINARAK
bir konuya yorum yapanlar imzanin hangi konuda cikip cikamayacagini ayarlayamaz ancak tepeli muhabbet kusu satmak icin ilan veren bir arkadasimizin ilani ust siralarda ise ilanin altina kocaman kart vizit koymus kisinin +1 yazmasi bazi uyeler tarafindan etik gorunmeyebilir
ilan zaten klitlenmelidir bu forum kuralidir ancak arkadasin dedigi gibi admin eksikligi sorunundan kilitlenmiyor
konuyu buyutup arkadasliklara zarar vermeyelim herkesin cabasi bence hayvan sevgisi uzerine olmali ticari olarak dusunur konusursak isin sonu kotuye gider.
bu guzel siteyi ticari rekabetlesme ve uygunsuz soylemlerle kirletmeyelim bence
Ünal YILMAZ' Alıntı:Herkes düşüncelerini yansıtsa burası muhabbetden öte siyaset alanı olur. abim,kardeşim sorun olarak gördüğün ciddi ise siteye zarar verir diyorsan yöneticilere pm atmakda konu açmak kadar kolay.
SELAM VE DUA İLE