SATLIK DÖRT ÇİFT DÜNYALAR GÜZELİ,LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYİN...

ANKAKUSU

Üyemiz
Adı
HIDIR
Soyadı
BALO
BİRİNCİ ÇİFT FİYATI 130 TL,KUŞLAR TAM OLARAK 1 YAŞINDA İNGİLİZ KIRMASI OLUP ÜÇ KULUÇKA YAVRU ALINMIŞTIR
İKİNCİ ÇİFT FİYATI 130TL
1 YAŞINDA İNGİLİZ KIRMASI
ÜÇ KULUÇKA YAVRU ALINMIŞTIR
BİR VE İKİNCİ ÇİFTİN YAVRULARI
HER İKİSİDE ÜÇ AYLIK
FİYATI 50TL
DÖRDÜNCÜ ÇİFT
DİŞİ 1 YAŞINDA İNGİLİZ KIRIĞI ERKEK 1 YAŞINDA YERLİ
FİYATI 80TL OLUP YUMURTA ALINMAMIŞTIR
  ÖNCELİKLE SATIŞ FORMATINA TAM OLARAK UYAMADIĞIM İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM...ARKADAŞLAR KUŞLARIMI SATMAMIN TEK BİR SEBEBİ VAR,YENİ BİR EVE TAŞINMIŞ BULUNMAKTAYIM VE EVİM KÜÇÜK OLDUĞUNDAN KUŞLARIMA YER AYARLAYAMADIM  BU NEDENLE SATMAK ZORUNDAYIM,,KESİNLİKLE AKLINIZA FARKLI BİŞEY GELMESİN KUŞLAR ÇOK VERİMLİDİR,KESİNLİKLE ÇIKMA İŞE YARAMAZ KUŞLAR OLARAK ALGILANMASIN,ZATEN DÖRT ÇİFTİM VAR HEPSİNİ SATIYORUM.RESİMLERDEN ANLAŞILIYORMU BİLMEM AMA İLK İKİ ÇİFTİM ÜÇ BEŞ GÜNE TEKRAR  YUMURTLAYACAKTIR,BİLGİNİZE..YAVRULAR KENDİ ÇİFTLERİMİN YAVRULARIDIR,DAMIZLIK OLARAK AYIRMIŞTIM.FİYATIN MAKUL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA YİNEDE ALICI ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM,HAZIR YUMURTLAYAN CİFT OLMUŞ KUŞLARDIR,KESİNLİKLE PİYASA KUŞU DEĞİLLERDİR,KUŞLAR YAVRU OLARAK SEZGİN ANIL ARKADAŞIMIZDAN ALINMIŞTIR,KUŞLARIN ANNE VE BABASI HALA KENDİSİNDEDİR..TOPLU ALIMDA ÇİFTHANEDE HEDİYE EDİLECEKTİR...HIDIR BALO    TEL:0530 881 94 30  B.EVLER İST

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
kuşlar çok bakımlı maşallah .hayırlı satışlar ...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
kuşlar çok bakımlı maşallah .hayırlı satışlar ... :)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Arkadaşlar kuşlar benim özenle seçtiğim ve beslediğim damızlıklarımın yavrularıdır anne ve babaları hala bendedir aktif olarak yavru almaktayım  yavrularda tam damızlık kuşlardır yavru ve yumurtaları hiç eksik olmaz kendiside yavru almıştır zaten kuşlardan ben Hıdır kardeşime yavruyken sattım bunları jumboya döneceğim için kendiside iyi bakmış zaten resimlerdende belli kendisiyle konuştuk hiç satma taraftarı değil ama malum yer sıkıntısı bu kuşları alan kazanır ben hepsine kefilim yerim olsa ben geri alırdım ama jumboya çevirdim üretimi üretim yapmak isteyen arkadaşlar kaçırmasın

ANKAKUSU

Üyemiz
Adı
HIDIR
Soyadı
BALO
İKİNCİ RESİMDEKİ ÇİFTİM İLK YUMURTASINI BUGUN YAPMIŞTIR ARKADAŞLAR,ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA DUYRULUR....AYRICA HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

ANKAKUSU

Üyemiz
Adı
HIDIR
Soyadı
BALO
ÇOK ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA KUŞLAR SATILMIŞTIR ARKADAŞLAR  ;) HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM love  KUŞLARI ÜMRANİYEDEN ÖZGÜR ARKADAŞIMIZ SATIN ALMIŞTIR,SAĞOLSUN HİÇ ÜŞENMEDEN ÜMRANİYEDEN KALKIP GELDİ VE KUŞLARI ALDI...UMARIM KUŞLARIN HAYRINI GÖRÜR ÖZGÜR ARKADAŞIMIZ

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Alan arkadaşımız hayrını görür inşallah kuşların onu utandırmayacağına eminim

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
hayırlı uğurlu olsun iki taraf için özgür arkadaşımız da hayrını görür inşallah....

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Hıdır BALO' Alıntı:
ÇOK ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA KUŞLAR SATILMIŞTIR ARKADAŞLAR  ;) HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM love  KUŞLARI ÜMRANİYEDEN ÖZGÜR ARKADAŞIMIZ SATIN ALMIŞTIR,SAĞOLSUN HİÇ ÜŞENMEDEN ÜMRANİYEDEN KALKIP GELDİ VE KUŞLARI ALDI...UMARIM KUŞLARIN HAYRINI GÖRÜR ÖZGÜR ARKADAŞIMIZ
Kuşlar fevkalade güzel acemi olmama rağmen hareketleri, canlılıkları ve duruşlarıyla farklarını belli ediyorlar.. Sayın hıdır bey'e nezaketinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.. Evine kadar davet edip ufaklığından beri yetiştirdiği kuşları vermek için beni layık gördü umarım mahçub etmem.

Ayrıca hıdır abi ümraniyeden değil üsküdardan geldim.. Kuşların maddiyatla ölçülmeyecek kadar güzel.  yavru çift banyo yapıyor şuan  :) 5bin tl versen geri vermem :) çok teşekkür ederim.

Tanışmamız için;Platformda henüz çok yeniyim ama çok faydalı ve güzel bir site söylemeden edemeyeceğim. Sınavlarım dolayısıyla çok fazla takip edemiyorum pazartesiden sonra  bütün mesaimi bu işlere harcayacağım ayrıca sayın Selahattin GÜÇLÜ'bey'in üretim tesisinide ziyaret edeceğim.. Beni kabul etti ve tecrubelerinden bana yardımcı olacağını umuyorum.. Yeni başladığım bir kulvar umarım hayal ettiğim gibi olur :)