Sayın BEHSAT TİĞİZ'e teşekkür

mahmut ozkur

Üyemiz
Sn. Behsat Tiğiz'den almış olduğum sultan papağanları ilk yavrularını çıkardı. Benim yanlış konuşlandırmam nedeniyle süre uzadı. Satış sonrası destekleri ve bilgi paylaşımı için Behsat Bey'e tekrar teşekkür ederim.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
HADİ HAYIRLI OLSUN BEHSAT KARDEŞİM İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN BİRİSİ YANLIŞ OLMAZ ZATEN KENDİSİNDE

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mahmut abi hayırlı olsun.. biraz ugrastik ama öğrendin artık.. bol bol yavru alırsın.. ilerde seni büyük bir papağan üreticisi olarak görmek umudundayım.. verdigin emeklerin karsılıklarını alman beni GURURLANDIRDI.. Saygılar benden..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah abi. Sağlıklı büyürler İnşallah. Behsat abide yamuk olmaz :) :D

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok sevimli bıcırıklarmış bunlar MAAŞALLAH.
İnşallah dahada paylaşırsınız resimleri.
Behzat TİTİZ bey gerçekten bilgisini, emeğini esirgemeyen, sattığı canlının arkasında durduğu her teşekkürden belli olan belli başlı üyelerden biri.
Ne mutlu kendisine ve dürüst satış yapan tüm diğer üyelere.
İnşallah bir gün bende böyle tecrübeli biri olup böyle güzel kuşlara sahip olurum.

Beni araştırıp okudukça geliştiren bu sitede paylaşım yapan ve öğrenmemize fırsat veren vesile olan herkeze gönülden teşekkür ederim. ALLAH RAZI OLSUN.

semihgul

Üyemiz
Web sitesi
www.semihgul.com.tr
Adı
Semih
Soyadı
GÜL
Mahmut Abi hayırlı uğurlu olsun. Diğer çiftinden de yavruları alır bunlarla baş göz edersin artık ;) Torunlarının fotolarınıda paylaşırsın inşallah.
Behsat Üstada teşekkürler emeğine, bilgisine, desteğine...

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
hayırlı olsun Mahmut Bey  Behsat abi görüdüğüm sabırlı insanların en başında gelir bıkmadan usanmadan  yardımcı olur :)  nede olsa sattım gitti ideolojisi Behsat abide yok  bazı kesim üreticilerimizde bu olur  Behsat abi petshopcu ve üretici olmasına rağmen  bu onda yok :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Gözünüz aydın ve hayırlı olsun, maşallah yavrular çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar, başarılarınızın devamını dilerim.

mahmut ozkur

Üyemiz
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. İkinci çiftim de yavrularını yumurtadan çıkardı ama henüz poz verecek kadar büyümediler. o aşamada resimlerini paylaşacağım.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
hayırlı olsun inşallah. Gerçekten de Behsat abi gibi bir üretici dostumuz olduğu için çok şanslıyız. Benim de kendisi ile alışverişim olmuş burdan kendisine yeniden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BİR  KEZ  DAHA    alkisd    alkisd    alkisd      alkisd    alkisd    alkisd    alkisd    alkisd     
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
övgü dolu yorumlar yapan ve tsk eden bütün dostlara kardeslere bende canı gönülden tsk ederim..

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Behsat kardeşim bir işi yapmışsa en güzeli yapar ve sonunda insanları mutlu eder ve hayır duaları alır. Günay ve Behsat kardeşlerim ne zaman arasak ne zaman sıkışsak her durumda bize zamanlarını ayırmışlardır.