Sayın Soner Durmuş'a Teşekkürler

emula85

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Bey
Soner kardeşime bayram öncesi sıkıntılı olan muhabbet kuşlarımı bıraktım bayram süresinde bakması için, saolsun dün almaya gittiğimde hepsi eş tutmuş ve canlanmıştı.

Ayrıca kendisinin gerek mütevaziliği gerekse ilgi ve alakasından çok memnun oldum.

Kuşlarına zaten diyecek yok, tüm kuşlarının sonuna kadar arkasında olduğunu gördüm.

Teşekkürler Soner kardeşim,
Bol yavrulu ve sağlıklı kuşlar dileğiyle.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
evet soner çok kaliteli bi arkadaşımız bende burdan tşk ediyorum

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
helal olsun sonere başkası olsa üretim hanesine hastalık bulaşır diye başka kuş sokmaz dı.

emula85

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Bey
Bunun yanında kendisinden kendi dişimin üstünü tamamlayarak bir erkek aldım(benim dişiyle eş tutmuştu).

bu erkekten renk renk yavurlar almış daha önceden, umarım aldığım erkeğin geninde vardır bu renk farklılıklarıda bende çıakcak yavrularda böyle renk renk olur :))

Soner üstad kusura bakma biraz bencilce bir temenni oldu ama :)))

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
helal olsun sonere başkası olsa üretim hanesine hastalık bulaşır diye başka kuş sokmaz dı.
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
evet soner çok kaliteli bi arkadaşımız bende burdan tşk ediyorum
Emin BEY' Alıntı:
Soner kardeşime bayram öncesi sıkıntılı olan muhabbet kuşlarımı bıraktım bayram süresinde bakması için, saolsun dün almaya gittiğimde hepsi eş tutmuş ve canlanmıştı.

Ayrıca kendisinin gerek mütevaziliği gerekse ilgi ve alakasından çok memnun oldum.

Kuşlarına zaten diyecek yok, tüm kuşlarının sonuna kadar arkasında olduğunu gördüm.

Teşekkürler Soner kardeşim,
Bol yavrulu ve sağlıklı kuşlar dileğiyle.
eyvallah dostlar inşallah tüyleri kadar yavru alırsın. Kapımız dost kapısıdır . Allah gönlünüze göre versin

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Soner DURMUŞ' Alıntı:
eyvallah dostlar inşallah tüyleri kadar yavru alırsın. Kapımız dost kapısıdır . Allah gönlünüze göre versin
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd  HAKKİKATEN DE  KİMİLERİ  KÜMESLERİNE ALMAZ  BİLE  HASTALIK NEDENİYLE  ASLINDA  ONLARDA  HAKLI  LAKİN  BUGUN BANA  YARIN SANA  ÖNCE  3  GÜN KARANTİNA YAPARSIN  YADA  BİR HAFTA  DOSTUNU ZOR DURUMDA  BIRAKMAZSIN  ÖNEMLİ  OLAN  DOSTLUK  MİLLET    KUŞ  BAHANE  YAVUZ ALPTEKİM ABİMİN  DEDİĞİ  GİBİ  BİZE  DOST LAZIM  KUŞ DEĞİL..... KUŞ BAHANE  SONER SENİ TEBRIK EDERİM  KARDEŞİM

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Soner Beyden aldığımız çift sayesinde ilk yavrularımızı gördük bizim çiftlerde teker teker yumurtlamaya başladı. Saolsun hasta bir kuşum vardı onunlada ilgilenmişti bende tüm herşey için sizin vesilenizle kendisine teşekkür ederim. Gerçekten bu işi hobi olarak ve zevkle yapan bir kişi.

HalilBOZOGLU1

Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
BOZOĞLU
Soner abi birtanesin. 2 çift kuş aldım birinin 7 yumurtası ve şuan 3 yavrusu oldu daha olucak inş diğerininde 5 yumurtası oldu. Çok saol abi bu işin hakkını veriyosun. saygılarımla...

emula85

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Bey
Soner Kardeşim, bu arada sana emaneten verdiğim ve eş tutmuş olarak geri aldığım kuşlardan biri(beyaz dişi)yumurtladı bugün :))

Tekrardan emeğine sağlık...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşlar masallah diyelim ki gözü olan degmesin
Herzaman hizmetinizdeyim.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
İŞTE KUŞÇULUK BUDUR BENCE YERİ GELDİMİ HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI GÖSTEREBİLMEKTİR  SONER BEY BUNUN ÖRNEĞİNİ TEŞKİL ETMİŞ TEBRİK EDERİM