ŞEHİDİMİZİN BİR TANESİ KARAMÜRSELDEN

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
ŞEHİDİMİZİN BİR TANESİ KARAMÜRSELDEN SOYLENECEK  HİÇ BİRŞEY YOK NE DİYELİM VATAN SAĞ OLSUN ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ SABRIMIZ TAŞTI CEZASINI ÇEKECEKLER  HAK ETTİKLERİ EN BÜYÜK CEZAYI ALACAKLAR İNTİKAMIMIZ ACI OLACAK HAREKAT BAŞLADI BİLMEM KAÇ TABUR KUZEY IRAK A GİRDİ HAVA CIVA HAREKATI BAŞLADI DEVLET ÇAPULCULARA PABUÇ BIRAKMAZ DAĞDAN OVAYA İNİN OVADA SİYASET YAPIN DEMOKRATİKLEŞME AÇILIM HIZLA DEVAM EDECEK HAİNLER MOLOTOF ATTI OTOBUS YANDI İÇİNDE BİR BAYANI DİRİ DİRİ YAKTILAR 5 POLİS DAHA ŞEHİT EDİLDİ HAİNLER İŞBAŞINDA FALAN FİLAN ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR BEN SADECE KARAMÜRSELİ GÖRDÜĞÜM İÇİN SÖYLÜYORUM KARAMÜRSEL DE DÜN KİMSENİN AMA KİMSENİN YÜZÜ GÜLMÜYORDU  :( :( :( :(

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Rabbim mekanını cennet etsin ailesine sabırlar versin.bu mübarek gün hürmetine Rabbim vatanımıza milletimize böyle acılar yaşatanları helak etsin,sınır ötesine giden askerlerimize güç kuvvet versin kazasız belasız dönmelerine yardım etsin

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Başımız sağolsun. Canımız yandı tutuştu bir kez daha...
Bu belanın çözümü onların kanı ile gelecek. Vatanına ihanetin cevabını alacaktır elbet şeref sahibi olamayan ucubeler.

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
mevlam onları helak etsin yoksa kimse bu kansızlarla başedemez ' NE MUTLU TÜRKÜM 'diyene