şehir şehir üreticiler

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
siteye üye olan üreticilerin hangi şehirde olduğunu gösteren etkileşimli liste yapılsa çok güzel olur. haritadan yada listeden şehir tıklandığında o ilde bulunan üreticilerin listesine ulaşıldığı bir bölüm hiç fena olmaz, yöneticilere duyurulur.

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Şimdi ben yazacaktım Hatay'daki üretici arkadaşları tanımak için ki bu konuyu gördüm, çok faydalı olacağına inanıyorum.

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Mevlüt KÜÇÜK' Alıntı:
Şimdi ben yazacaktım Hatay'daki üretici arkadaşları tanımak için ki bu konuyu gördüm, çok faydalı olacağına inanıyorum.
antakyada reyhanlı da iskenderunda dörtyol da bir sürü üretici var ama ara ki bulasın. düşündüğüm gibi bi uygulama olsa tek tıkla bulunabilir

ALÜ CENGÜZ

Yeni Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
CENGİZ
SELAM  -EVET ARKADAŞLAR KİMSE ARADIĞINI BULAMIYOR ADAM KUŞ SATACAK ALICIYI BULAMIYOR YEM ALACAK SATICIYI BULAMIYOR KAFES ALACAĞIM GOOGLE SORUYORUM BİR SÜRÜ ŞEY CIKIYOR

MESELA BEN DE ÇOK SÜPER YEM VAR BEYENMEME GİBİ BİR ŞEY YOK 2-3 DEFA ELENMİŞ TOZ TOPRAK KUM MÜMKÜN DEĞİL BULAMASSIN SATACAĞIM ALICILARA ULAŞAMIYORUM YALNIZ 3 KG 5 KG OLMAZ 40 KG İLA 1000 KG OLARAK SATABİLİRİM KG MI 2,50 KR YANİ ESKİ PARAYLA 2500 TL