Şehirler arası tasıma??

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Canlı taşımacılığı yasaklandı mı bilmiyorum ama ben 3 gün önce Cumartesi günü Ankaraya geldim uçakla, bir bayan kedisini de kucağında getirdi ama taşıma kafesi vardı. Hatta hostes yardımcı oldu uçak kalkarken. Yani taşıma kafesi olsa ve yanınıza alsanız acaba birşey demezler mi?

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
tek kuş kımse bişey diyemez canlı taşımacılıgı çoklu olarak yasaklandı  yanıı tıcari boyutta  canlının sahibi otobusde oldugu sürece yasak degil arkadaşlar

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
yorumlarınız için tesekkur ederım abilerim. İnsallah sorun çıkmaz.. ayakkabı kutusu yerıne dost petshopta 2b markalı suluklu yemlikli yeşil bir kafes var her tarafı kapalı.. ondan alsam bosa mı masraf yapmıs olurum acaba.. telefondan yazıyorum onun için link veremiyorum..

Ayhan Şen abim bu kanunun gectiği tam metin var mı acaba..? tekrar tesekkurler..

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
abilerim firmaları aradım beyfendiler yasak bagajda taşırız ancak diyolar aptal herifler düşünmüyolar ki kendilerini koysan bagaja soguktan donarlar.. anneyle de kavga ettim bunun yüzünden napıcam ben nasıl götürecegim kuşu..? :S:S:mad: