Şehit Kemal Özdoğan'ın geçtiğimiz günlerdeki operasyonda üşüyen PKK'lıya montunu

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Şehit Kemal Özdoğan'ın geçtiğimiz günlerdeki operasyonda üşüyen PKK'lıya montunu veren asker olduğu ortaya çıktı.

Müslüm Gündüz Yeniden Piyasaya Çıktı

İşte Emniyet Müdürünün Yakındığı Park

Pitbullu Öldürmek İçin Denize Atladı!
Bingöl'ün Genç ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın cenaze törenine, TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam, milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Nevzat Pakdil, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğ. Ünal Karaosmanoğlu, Malatya 2. Ordu Hareket Yar Başkanı Tuğgeneral Halil Erkek ve Elbistan ve çevresinden binlerce vatandaş katıldı.

Ulu Camii'de düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Muhammet Gevher, "Sevinçliyiz, çünkü peygamberlerin yanına bir evladımız gönderiyoruz. Üzüntülüyüz çünkü toprağın ekmeğini yiyen suyu içen bölücüler tarafından şehit edildi." dedi.

Şehit Uzman Çavuş Kemal Özdoğan daha sonra Elbistan Gariplik Mezarlığı'na defnedildi. Şehidin mezarlığa hareketi sırasında binlerce kişi tekbir getirerek şehide eşlik etti. Uzm. Çvş. Kemal Özdoğan'ın silah arkadaşları da şehidi yalnız bırakmadı.

Silah arkadaşları, Uzm. Çvş. Kemal Özdoğan'ın milliyetçi, çok çalışkan ve atak bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Ailenin en küçük oğlu olan Kemal Özdoğan'ın özel time geçmek istediği öğrenildi.

Askerlik konusuna oldukça bilgili olduğunu dile getirilen Şehit Uzman Çavuş'un babası İsa Özdoğan da Elbistan E Tipi Kapalı Cezaevi'nde memur olarak görev yapıyor.

''ÜŞÜDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN PKK'LIYA MONTUNU VERMİŞTİ"

Bu arada, şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın bir süre önce Bingöl'de yakalanan ve üşüdüğünü söyleyen yaşı küçük bir teröriste montunu verdiği ortaya çıktı.

Şehidin akrabası Köksal Yüksel, yaptığı açıklamada, ''Bundan yaklaşık 2 hafta önceydi, televizyonda üşüyen yaşı küçük bir teröriste askerin biri montunu giydirmişti. Biz bunu televizyondan izledik ve yeğenim Kemal'i görmüştüm. Kemal, teröriste 'teslim ol, korkma devlet sana sahip çıkar' diyordu, bu arada terörist de 'üşüyorum' deyince, Kemal üzerindeki montunu vermişti. Kendisi de bunu telefonda annesine anlatarak, 'o montu örten benim anne' demiş, annesi de bunu bana anlattı'' şeklinde konuştu.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Allah Rahmet Eylesin o PKK lı ite verdiği kaban cennet elbisesi olsun inşallah

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
BİZİM BAŞKA MİLLETLERDEN FARKIMIZ ELHAMDÜLİLLAH MÜSÜLÜMANIZ

DİREK ASACAKSIN SALLANDIRACAKSIN TESLİM ALMIYACAKSIN

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
BİZİM TEK ZAFIMIZ MÜSLÜMAN OLMAMIZ YANİ MERHAMETLİ OLMAMIZ
ESİR ALMAYACAKSIN DİREK SIKACAKSIN ŞEREFSİZLERE

Hakan Bey

Yeni Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
Bozkurt
Gerçek bir Türk askeriymiş. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağolsun :(

soneR09

Takipçi Üyemiz
Adı
SONER
Soyadı
YÜKSEL
ateş düştüğü yeri yakar..Allah ailesine sabır versin ...bu şerefsizleri acımyacaksın..çünkü onlar acımadılar ve acımayacaklar...

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Allah (C.C) ailesine sabır versin.Rabbim kiseye evlat acısı vermesin.Vatan uğruna canımız feda.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Şehidimize Allah'tan Rahmet. Ailesine sabırlar diliyorum.