Ahmet SALMAN
Uzman Üyemiz
yavuz;selahattin abi,yılmaz ve ben nöbetten nöbetten düştük,haberin yokmu?yavuz alptekin' Alıntı:nöbete devam sabah ezanında nöbetim bitiyor selahattin abi sana devredicem nöbeti ona göre uyu![]()
![]()
![]()
yavuz;selahattin abi,yılmaz ve ben nöbetten nöbetten düştük,haberin yokmu?yavuz alptekin' Alıntı:nöbete devam sabah ezanında nöbetim bitiyor selahattin abi sana devredicem nöbeti ona göre uyu![]()
![]()
![]()
yemek nedemek adam resmen nefes almadan çiğnemeden yutuyor ;D ;DRamazan Demet' Alıntı:Selahattin bey sizdede etyeme fazlalığımı var? yoksa kilonuz fazlada arkadaşlar sizlen şakalaşıyorlarmı? ama Bursa resimlerinizide görmüştüm kararsız kaldım![]()
Ahmet SALMAN' Alıntı:yemek nedemek adam resmen nefes almadan çiğnemeden yutuyor ;D ;DRamazan Demet' Alıntı:Selahattin bey sizdede etyeme fazlalığımı var? yoksa kilonuz fazlada arkadaşlar sizlen şakalaşıyorlarmı? ama Bursa resimlerinizide görmüştüm kararsız kaldım![]()
ben neymişimde haberim yokmuşYılmaz KURŞUN' Alıntı:Leblebi atar gibi..![]()
![]()
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ben neymişimde haberim yokmuşYılmaz KURŞUN' Alıntı:Leblebi atar gibi..![]()
![]()
![]()
haberin olsa çiğnemeden nefes almadan yermisin abiSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ben neymişimde haberim yokmuşYılmaz KURŞUN' Alıntı:Leblebi atar gibi..![]()
![]()
![]()
abi hilmiye tavuk eti diye geleyeyimde demedinyavuz alptekin' Alıntı:sen karpatların maradonasısın abi![]()
![]()
![]()
ayarlayalım abi,ama busefer rüzgarı doluyu ayarlayabilirmiyim bilmiyorumYılmaz KURŞUN' Alıntı:Ahmet, 60 gün içerisinde bir Bursa Organizasyonu yapalım..
Rüzgarı yeniden ayarlayabilecek misin çok merak ediyorum..
Ankara ya gitçez.. Hilmi Abiye gitçez; sonra sıra gelecek..