Selahattin abi Ses Soluk yok ? kaç gündür cevap bekliyorum valla bi bakarsan :(

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Selahattin Abi, ilaca karşıyım ama yine de tutmadığına üzüldüm..

Sevgili Samet Kardeşim, Senin içinde üzüldüm; fakat bilmeni isterim ben 6-7 ayı geçmiştir Kuşlarıma Nijer bile vermiyorum; Ürüyorlar..
    Sadece sarı darıyla üretime giden insanlar bile var.. Sen Doğal besle elbet bir gün üreyeceklerdir..
  Çoooook eskilerden bir cümle aklımda: "Her Kuş üremek ister vakti gelince; Üreyeceklerdir de insanlar engel olmadıkça..  "

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için ve selahattin abi heyecanla bekliyordum fakat üzüldüm :( ve ben hiç bi şekilde kuşlarıma karışmıyorum kendi hallerindeler fakat dediğim gibi ben çalışan birisi değilim lise son öğrencisiyim ve kendi harçlıklarımla kuşlarımı en iyi şekilde besliyorum herşeylerini tam yapmaya çalışıyorum ama benimde bi yerde harçlıklarım nereye kadar ben okulda aç kalıyorum ki kuşlarıma yem alıyım diye cebimdeki 10 kuruşun bile hesabını yapıyorum artık çünkü kuşlara hangi parayla ne alacağım o yüzden kuşlarımında üremesi benim için daha iyi olur fakat allahım bana nasip etmiyor heralde sevgili kullarından değilim :S benim zaten hiç bişiyde şansım tutmuyor lanet olsun böylesi hayata komşum 1 hafta önce kuş alıyor adamın kuşlar direk kuluçkaya yatıyor benim kuşlar 4-5 aydır bi tık bile olmuyor valla yaşama isteğimi kaybettim ben hayvanlarla mutlu olabiliyorum fakat hayvanlarıda mutlu etmek için para lazım o parayıda ben kendimden ödün vererek sağlıyorum fakat nereye kadar sürecek hiç bilemiyorum inşallah birgün allahın sevgili kulu oluruzda kuşlarımın sevincini yaşarım :(

Saygılar.