Selahattin Abi ye ziyaret

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Arkadaşlar bugün Selahattin Abinin yanındaydım telefon açmadan gittim yanına kendisi dışardaydı aradım hemen geldi işleride aksadı ama affeder artık bizi  :) üretimhanesini gezdik ancak bu kadar güzel olabilir bir yer misafirperverliğinden hoşsohbetinden ilgi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum Tam bir Ağabey

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Sezgin Anıl' Alıntı:
Arkadaşlar bugün Selahattin Abinin yanındaydım telefon açmadan gittim yanına kendisi dışardaydı aradım hemen geldi işleride aksadı ama affeder artık bizi  :) üretimhanesini gezdik misafirperverliğinden hoşsohbetinden ilgi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum Tam bir Ağabey
SEZGİN RESİM ÇEKMEYİ UNUTTUK BE KARDEŞİM photo photo

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Valla unuttuk bidahaki sefere abi inşallah senin mekan resimlerle anlatılmaz abi yaşanır ancak :)  Allah nazardan korusun

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Allah muhabbetinizi arttırsın  photo photo photo bi kaç kare resim olsaydı fena olmazdı :)

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
muhabbetin kralı ;D ALLAH utandırmasın her daim başarı ve mutluluk hepimizle olsun...
yanlız resimleri görmeyince üzüldüm :mad: :mad: :mad:

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Ben hazırım selahattin abı yavuz usta cıgkofte dıyoruz senden haber cıkmadı hala :)

YAVUZUN ÇİĞ KÖFTESİ YALAN OLDU
BEN BAŞKA ÇİĞ KÖFTECİ BULDUM HEMDE YAVUZUN HEMŞERİSİ
YAVUZUN YANLARI AĞIRIYORMUŞ ÇİĞ KÖFTE YOĞURAMIYORMUŞ
bye_kiss

E

elaziz2316

Guest
    Çiğköfte emrin olur abi (Elazığ usulü). Bir kere beraber yiyelim dedik, niyetlendik ama olmadı. Ahmet SALMAN arkadaşımızın mekanında 2 kere patlattık çiğköfteyi. Sizin yerinize de yemeye çalıştık artık. Nasip, inşallah bir gün beraber yeriz.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Selahattin abi çifköftenin kralı bende senin sevdiğiniz bilsem hazırlıklı gelirdim valla şansın yokmuş abi ;D birdahaki sefere artık